Lahjoita tänään

Luonto köyhtyy ennennäkemättömän nopeasti. Jos emme toimi nyt, koko järjestelmä on vaarassa hajota.

Tutkijamme tekevät herkeämättä töitä ongelman ratkaisemiseksi. Meillä on jo vuosikymmenten aikana muodostuneet ainutlaatuiset tutkimusaineistot, joiden avulla voimme tuottaa tietoa luontokadon ymmärtämiseksi. Tavoitteenamme on löytää uusia käänteentekeviä ratkaisuja luontokadon pysäyttämiseksi.
Jaa viestiä

Viedään yhdessä viestiä luontokadon pysäyttämisen tärkeydestä! Jakamalla luonnon monimuotoisuuteen liittyviä tutkimusuutisiamme tai kampanjaviestiämme, autat meitä tavoittamaan muita ihmisiä, joille luonto ja monimuotoinen tulevaisuus ovat tärkeitä arvoja.

Jaa viestiä sosiaalisessa mediassa käyttämällä aihetunnistetta #LahjoitaTänään ja mainitsemalla yliopiston tilin.

Jokainen lahjoitus on tärkeä tuki tutkimukselle

Jokainen lahjoitus on tärkeä ja auttaa opiskelijoita ja tutkijoita löytämään ratkaisuja ihmiskunnan suuriin ja pieniin kysymyksiin. Lahjoittamalla luontokatotutkimukseen autat meitä rakentamaan kestävää ja monimuotoista tulevaisuutta koulutuksella ja tutkimuksella.

Lahjoitusten ansiosta voimme tehdä myös merkittäviä uusia avauksia. Yli 100 professoria tai muuta asiantuntijaa toimii yliopistolla lahjoitusvaroilla kokonaan tai osittain. Jaamme vuosittain satojatuhansia euroja tukea opiskelijoille ja tutkijoille lahjoitusvaroista stipendeinä ja apurahoina. Yhdessä yli 7 000 lahjoittajan yhteisön kanssa viemme viestiä tutkitun tiedon merkityksestä.

Voit lahjoittaa tutkimukselle helposti verkossa tai tilisiirtona. Tiesitkö, että yli 850 euron lahjoitukset ovat verovähennyskelpoisia? Tutustu lahjoittamiseen.

Tutustu huippututkimukseen