Ossi Rahkosen sosiaalilääketieteen rahasto

Lahjoitukset Ossi Rahkosen sosiaalilääketieteen rahastoon tukevat sosiaalilääketieteen tutkimusta ja opetusta Helsingin yliopistossa. Rahaston varoja käytetään esimerkiksi matka- tai muina apurahoina tai stipendeinä tutkijoille ja opiskelijoille.
Merkkipäivämuistamiset rahastoon

Vietän 70-vuotismerkkipäivääni 25.1.2022. Toivon mahdollisten syntymäpäivämuistamisten ohjaamista lahjoituksina tukemaan minulle tärkeää tutkimusalaa, sosiaalilääketiedettä. Perustamani rahasto toimii Helsingin yliopiston lääketieteen rahaston yhteydessä. 

Lämpimästi kiittäen,

Ossi Rahkonen

 

Verkkolahjoitus on nopea ja helppo tapa tehdä lahjoitus

Voit tehdä lahjoituksen Ossi Rahkosen sosiaalilääketieteen rahastoon valitsemalla lahjoituksen kohteeksi Helsingin yliopiston verkkolahjoituslomakkeen Ajankohtaisia kampanjoita -osiosta rahaston "Ossi Rahkosen sosiaalilääketieteen rahasto". Lahjoitus maksetaan suojatusti ja turvallisesti verkkomaksupalvelun kautta. Lahjoitus onnistuu kaikissa suomalaisissa verkkopankeissa sekä useimmilla luottokorteilla.

Lahjoitus tilisiirtona

Lahjoituksen Ossi Rahkosen sosiaalilääketieteen rahastoon voi tehdä myös maksamalla lahjoituksen yliopiston rahastojen tilille. Helsingin yliopiston rahastot hallinnoi lahjoitusvaroja ja ohjaa ne lahjoittajan tarkoittamaan kohteeseen.  

Tilinumero: Nordea: IBAN = FI15 1660 3001 0767 70, BIC = NDEAFIHH 

Saaja: Helsingin yliopiston rahastot 

Viestiksi: Rahaston nimi tai lahjoituksen tarkoitus, lahjoittajan nimi ja yhteystiedot; tässä Ossi Rahkosen sosiaalilääketieteen rahasto sekä lahjoittajan nimi- ja yhteystiedot.

850 euroa ja sitä suuremmista lahjoituksista pyydämme täyttämään myös lahjakirjan, sillä vuosittaiset vähintään 850 euron suuruiset lahjoitukset ovat verovähennyskelpoisia ansiotuloverotuksessa. Lisäksi tarvitsemme lahjakirjan kaikista yhteisöjen tekemistä lahjoituksista. 

Lisätietoja lahjoittamisesta Helsingin yliopistolle ja rahankeräyslupa

Helsingin yliopistolla on Poliisihallituksen 18.06.2020 myöntämä rahankeräyslupa RA/2020/737, joka on voimassa koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään yliopistolain (558/2009) 2 §:ssa tarkoitettuihin tehtäviin. Helsingin yliopisto toteuttaa keräyksen itse. 

Lisätietoja lahjoittamisesta löydät lahjoittamisesta kertovilta verkkosivuilta.