Ovet auki Avoimeen!
Tervetuloa seikkailemaan virtuaalisella infopolulla. Odotamme sinua ovet avoinna!

Seikkaile virtuaalisella infopolulla

Miten löytää kiinnostavimmat kurssit Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston tarjonnasta? Haluaisitko tutustua makupaloihin opinnoistamme, saada opiskeluteemaisia vinkkejä tai kuulla aikuiskoulutustuen tarjoamista mahdollisuuksista?

Virtuaalinen infopolku kutsuu sinut interaktiiviselle seikkailulle avoimien yliopisto-opintojen maailmaan. Tervetuloa tiedon äärelle! Polulta saat opastusta käytännön asioissa ja inspiraatiota oman opintopolkusi rakentamiseen.

Polun sisältöjä pääset tutkimaan napauttamalla interaktiivisia painikkeita polun eri kohdissa. Voit pysähtyä tutustumaan tarkemmin juuri sinua kiinnostaviin sisältöihin. Osa polun linkeistä avautuu uuteen välilehteen vieden sinut esimerkiksi verkkosivuillemme. Välilehden sulkemalla pääset takaisin polulle. Kunkin pysähdyspaikan ympärille on koottu kyseisen teeman mukaisia sisältöjä. Infopolku toimii parhaiten tietokoneella tai tabletilla.

Hyppää infopolulle tämän linkin kautta. (Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Infopolun sisällöt löytyvät myös kaikille saavutettavassa muodossa tekstivastineena.

Pop up -infotapahtuma

Syntyikö infopolulla seikkaillessa lisäkysymyksiä? Toivoisitko opintoneuvontaa juuri sinua kiinnostavien opintojen suunnittelusta vastaavalta koulutusasiantuntijalta? Tai haluaisitko kuulla tulevaisuuden oppimisesta sekä saada opinto-ohjaajien vinkkejä opintojesi tueksi?

Järjestimme opiskelijoillemme ja opinnoistamme kiinnostuneille verkon kautta toteutettavan pop up -infon tiistaina 6.9.2022 klo 16.30-18.00. Infon aluksi kuulimme Sitran johtavavan asiantuntijan Helena Mustikaisen alustuksen tulevaisuuden oppimisesta sekä sen perään Helsingin yliopiston opinto-ohjaajien Hanna-Maaria Saarisen ja Johanna Vuoren vinkit Avoimen yliopiston opiskelijoille.

Alun esitykset tallennettiin ja ne on julkaistu virtuaalisella infopolulla (Tienviittoja alkutaipaleelle -osiosta). Esitysten jälkeen sana oli vapaa ja lopputapahtuma oli varattu osallistujien kysymyksille koskien Avoimen yliopiston opintoja. Kyselyosiota ei tallennettu sen interaktiivisen luonteen vuoksi.

Pop up -infotapahtuman ohjelma 6.9.2022

Eri ohjelmaosioiden alkamisajat ovat suuntaa-antavia.

• Klo 16.30-16.35 Tapahtuman avaus ja illan kulun ohjeistus
  • Klo 16.35-16.50 Helena Mustikainen (Sitra): Tulevaisuuden osaaminen syntyy ekosysteemeissä (esitystallenne julkaistu virtuaalisella infopolulla)
  • Klo 16.50-17.05 Hanna-Maaria Saarinen ja Johanna Vuori (HY): opinto-ohjaajien vinkit Avoimen yliopiston opiskelijoille (esitystallenne julkaistu virtuaalisella infopolulla)
  • Klo 17.05-17.20(/18.00)* Yleiset opiskelua koskevat kysymykset (kysy vapaasti, koulutusasiantuntijamme päivystävät)
  • Klo 17.20-18.00 Tiettyjä opintoja koskevat kysymykset (kysy vapaasti, koulutusasiantuntijamme päivystävät).

Tapahtuman tiedotusta voit seurata myös klikkaamalla itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumaan.

Kiitos osallistumisesta tapahtumaan, vastaathan palautekyselyyn 13.9.2022 mennessä.

Kuva: Wilma Hurskainen