Lahjoita tänään
Luonto köyhtyy ennennäkemättömän nopeasti. Jos emme toimi nyt, koko järjestelmä on vaarassa hajota. 

Tutkimuksen avulla voimme löytää keinot luontokadon pysäyttämiseksi. Me Helsingin yliopistolla teemme vuosittain satojatuhansia havaintoja ja tutkijamme tekevät herkeämättä töitä ongelman ratkaisemiseksi. Lahjoittamalla autat meitä löytämään ratkaisuja monimuotoisen tulevaisuuden säilyttämiseksi.
Jokainen lahjoitus on tärkeä tuki tutkimukselle

Jokainen lahjoitus on tärkeä ja auttaa opiskelijoita ja tutkijoita löytämään ratkaisuja ihmiskunnan suuriin ja pieniin kysymyksiin. Lahjoittamalla luontokatotutkimukseen autat meitä rakentamaan kestävää ja monimuotoista tulevaisuutta koulutuksella ja tutkimuksella.

Lahjoitusten ansiosta voimme tehdä myös merkittäviä uusia avauksia. Yli 100 professoria tai muuta asiantuntijaa toimii yliopistolla lahjoitusvaroilla kokonaan tai osittain. Jaamme vuosittain satojatuhansia euroja tukea opiskelijoille ja tutkijoille lahjoitusvaroista stipendeinä ja apurahoina.  Yhdessä lähes 4 000 lahjoittajan yhteisön kanssa viemme viestiä tutkitun tiedon merkityksestä.

Voit lahjoittaa tutkimukselle helposti verkossa tai tilisiirtona. Tiesitkö, että yli 850 euron lahjoitukset ovat verovähennyskelpoisia? Tutustu lahjoittamiseen.

Tutustu huippututkimukseen