Tervetuloa Helsingin yliopiston Alumnipäivään 26.4.2018!

Ihmisen jokapäiväiset valinnat vaikuttavat maailman tulevaisuuteen. Omassa arjessa tehdyt valinnat vaikuttavat koko maailmaan mutta vaikutusten havaitseminen saattaa olla vaikeaa. Se ei silti tarkoita, että ne olisivat merkityksettömiä. Tutkimus tuo arkemme vaikutuksia näkyväksi ja auttaa meitä tekemään entistä kestävämpiä valintoja – niin meidän oman hyvinvointimme kuin koko maailmankin kannalta. Miten minun hyvinvointini voi olla osa kestävää tulevaisuutta? Onko kestävästä kehityksestä järkevää keskustella, jos ihminen itse voi pahoin? Tiede auttaa löytämään oman polkusi kohti kestävää elämää ja hyvinvointia.

Tämä Alumnipäivä haastaa jokaisen ajattelemaan ja toimimaan kestävämmin. Helsingin yliopiston tieteen kärkijoukot ja alumnit kohtaavat Alumnipäivässä innostavan keskustelun ja yhdessä tekemisen merkeissä.

Tule muiden alumnien ja yliopistolaisten seuraan viettämään Alumnipäivää ja osallistumaan mielenkiintoisiin keskusteluihin kestävästä kehityksestä. Julkaisemme päivän ohjelman näillä sivuilla maaliskuun aikana. Varaa päivä kalenteristasi ja tule mukaan keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia alumnien kanssa!

Nähdään huhtikuussa!

#alumnipäivä2018 #hyalumni #helsinkiuni