Tervetuloa Helsingin yliopiston Alumnipäivään 26.4.2018!

Helsingin yliopiston Alumnipäivä on alumneille omistettu päivä, jolloin Helsingin yliopiston tieteen kärkijoukot ja alumnit kohtaavat innostavan keskustelun ja yhdessä tekemisen merkeissä. Tarjoamme päivän aikana yliopiston alumneille mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä keskusteluita, terävää tiedesisältöä sekä mukavaa yhdessäoloa muiden alumnien kanssa.

Tämän vuoden Alumnipäivän teemana on kestävä kehitys. Ratkaisut kestävämmän tulevaisuuden kannalta eivät ole yksinkertaisia mutta tiede auttaa tekemään kestävämpiä valintoja niin itsesi kuin ympäristönkin kannalta. Alumnipäivä haastaakin jokaisen ajattelemaan ja toimimaan kestävämmin. Päivän aikana tarkastelemme aihetta monipuolisesti eri näkökulmista: puheenaiheina ovat niin kasvatus, hyvinvointi, ruoka, asuminen, lääketiede, säteily, ilmastonmuutos kuin työelämäkin. Päivän aikana saat runsaasti ideoita ja vinkkejä oman ja ympäristön hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Varaa päivä kalenteristasi, valitse itseäsi kiinnostavat sisällöt ja tule mukaan keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia alumnien kanssa!

Nähdään huhtikuussa!

Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata Tiedekulman iltatilaisuutta verkossa klo 17 alkaen. Striimaamme Kestävä työelämä ja kestävä hyvinvointi -teemakeskustelut. Katso striimi täällä!

#alumnipäivä2018 #hyalumni #helsinkiuni

Alumnipäivä on osa Tiedekulman Hope for Globe -tapahtumasarjaa. Tieto ei lisää tuskaa, tieto lisää toivoa. Tiedekulman Hope for Globe -tapahtumissa puidaan energiapolitiikkaa, esitellään uusia tutkimusnäkökulmia ja paikallisia innovaatioita sekä tarjotaan työkaluja kestävien valintojen tueksi huippuasiantuntijoiden kanssa. Tutustu ohjelmaan ja osallistu paikan päällä tai seuraa verkossa livestriiminä tai tallenteena!