Tämä kesätapahtuma tarjoaa herkullisia tuotteita lähialueen ruoantuottajilta ja -viljelijöiltä sekä puuhaa lapsille. Voit myös nauttia CoolHead Brew'n tarjoiluista ja tuoreista pizzoista. Tule tukemaan paikallisia yrityksiä, tutustumaan ainutlaatuisiin paikallisiin tuotteisiin ja viettämään rentoa kesäpäivää kanssamme Viikkiin CoolHead Brew'n takapihalle.
Lisätietoja tulossa pian - emme malta odottaa, että näemme sinut siellä!
Oletko paikallinen ruoantuottaja tai viljelijä? Tämä on loistava tilaisuus esitellä ja myydä tuotteita suoraan ruoan ystäville vilkkaassa ja viihtyisässä ympäristössä. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!
Alla tähän mennessä vahvistetut myyjät paikan päällä.
Helsieni viljelee tuoreita sieniä kierrätetyistä kahvinporoista Karjaan tilallaan sekä ravintoloille että kuluttajille. He myyvät myös sienien kasvattamiseen tarkoitettuja kasvatuskittejä ulko- ja sisätiloihin. Viikin tapahtumassa voit ostaa Growkittejä ja sienituotteita (mm. tuoreita ja kuivattuja sieniä).
Lue lisää Helsienen nettisivuilta.
Iran tila Kirkkonummelta tuo uudistavasti viljeltyä tuoretta satoa, kukkia ja kotitekoisia herkkuja. Löydät villikukka-asetelmia, kauden parasta satoa, säilöttyjä sitruunoita, tee-se-itse tarvikkeet mustaherukan lehtikombuchan valmistamiseen ja paljon muuta - kaikki tuotettu tavalla, joka vaalii meitä ja planeetta.
Viikkiläinen TaiMet ry työskentelee julkisten tilojen viherryttämisen puolesta kestävästi. Tavoitteemme on parantaa harmaita kaupunkiympäristöjä istuttamalla niihin biodiversiteetiltään monimuotoisia puutarhoja, jotka tuottavat syötävää satoa lähialueen asukkaille. Tässä tapahtumassa esittelemme puutarhasuunnitelmia Viikistä ja myymme mm. kyssäkaalin, lehtijuurikkaan, paprikan ja tomaatin taimia, jotka ovat TaiMet ry:n jäsenien esi-kasvattamia.
Zestii on ruokayrittäjien kollektiivi, joka luo yhdessä myyntimahdollisuuksia ja rakentaa resursseja ja yhteyksiä kestäviä valintoja haluavien asiakkaiden kanssa.
Zestii-kokit tarjoavat herkullisia kansainvälisiä ruokaelämyksiä paikallisista raaka-aineista yhteistyökahvilassamme "Dash Coffee & Zestii Kitchens" Kalliossa arkisin lounaalla ja viikonloppuisin brunssilla. Tarjoamme myös catering-palveluja tapahtumiin ja järjestämme ruokaan liittyviä työpajoja.
Lue lisää Zestiin verkkosivuilta (englanniksi).
Helsingin yliopiston opiskelijat osallistuvat Kaupunpunkiviljeljäpilottiin Viikissä, jossa he viljelevät kurkkuja, yrttejä, salaatteja ja syötäviä kukkia kesällä ja syksyllä 2025 Blokgardenin kerrosviljelylaitteistolla. Haluaisitko ostaa kasvikseksesi suoraan opiskelijoilta tänä kesänä? Tule paikalle kuulemaan lisää ja ostamaan ensimmäiset tillit!
Susalient-yritystä pyörittää ryhmä tohtorikoulutettavia, joiden tutkimusaihe liittyy kestävyyteen. Tarjoamme yksilöllisiä luontopohjaisia elämyksiä - metsäkylpyjä, vaelluksia ja pyöräilyä - jotka on suunniteltu palauttamaan hyvinvointia hellävaraisella yhteydellä maahan.
Lahjaksi matkamme jälkeen tarjoamme paahdettua voikukanjuuriteetä, joka kunnioittaa muinaista viisautta ja vuodenaikojen rytmiä, ja jota pääset maistamaan tapahtumassa. Lue lisää verkkosivuiltamme tai varaa henkilökohtainen kokemuksesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sussalient@gmail.com.
Lue lisää Susalientin verkkosivuilta (englanniksi).
Haluatko lisätietoja tapahtumasta tai tuotteiden esittelystä siellä? Ota yhteyttä:
Isa Stucki
isa.stucki@helsinki.fi
+358 294158389
Tiia Pelkonen
tiia.pelkonen@helsinki.fi
+358 50 3199 520