Tapahtumat
Viikin innovaatiotoimintaan liittyviä tapahtumia.
Tulevia tapahtumia
Viikki Innovation Platform's Cheese 'n' Wine (CnW)

Kampuksella noin neljä kertaa vuodessa järjestettävä avoin tilaisuus, joka sisältää lyhyitä esityksiä innovoivilta tutkijoilta, opiskelijoilta, yrityksiltä sekä mahdollisesti innovaatioita rahoittavilta tahoilta. Esityksien jälkeen on runsaasti aikaa verkostoitumiselle sekä tarjoiluille. Viikissä on järjestetty CnW-tapahtumia 1.6.2022 (Innovaatiot & Yrittäjyys -teemalla), 29.9.2022 (Terveys & Farmasia -teemalla) ja 8.12.2022 (Kestävyys-teemalla). Seuraava CnW järjestetään 23.3. 2023, ohjelma ja ilmoittautumislinkki tulossa.

Kenelle?

Innovaatioista kiinnostuneille tutkijoille, opiskelijoille, yrityksille, sijoittajille, rahoittajille, kolmannen sektorin toimijoille, sekä innovaatiotoimintaa tukeville toimijoille.

Viikki Operators' Forum (VOF)

Viikki Operatos' Forum on muutaman kuukauden välein kampuksen innovaatiotoimijoille järjestettävä kutsutilaisuus tiedonjakoa, yhteistyötä- ja keskustea varten.

Kenelle?

Viikissä toimivalle Inno-tiimille, innovaatiovaradekaaneille, professoreille, tutkimuslaitosten innovaatiotoiminnan kanssa työskenteleville, HIS:n, Helsinki Think Companyn, Viikki Food Design Factoryn, PharmaHubin ja SPARK Finlandin henkilöstölle. Jos haluat kutsun tapahtumaan, ota yhteyttä Harriet Gullsténiin.

Viikki's Got Talent (VTG)

Viikki Got Talent -tapaamista pilotoidaan marraskuussa 2022. Tapaamisen tavoitteena on Business Finlandin rahoittamien nykyisten ja aiempien Research-to-Business (R2B) / Tutkimuksesta liiketoimintaa (TuTL) -projektien keksintöjen edistäminen, yritysten tukeminen ja mahdollisten tarpeiden ja haasteiden kartoitus.

Kenelle?

Koko yliopiston R2B- / TUTL-hankkeiden vetäjille sekä Viikki-lähtöisille ja Viikissä sijaitseville yrityksille. Lisäksi muut kampuksen innovaatiotoimijat ovat tervetulleita. Jos olet kiinnostunut tapahtumasta etkä ole saanut kutsua, ota yhteyttä Harriet Gullsténiin.