Kumpula

Kumpulassa ideat eivät jää pölyttymään. Tieteenalojen laaja-alaisuus, tiivis yritysyhteistyö sekä kampuksen toimijoiden läheisyys synnyttävät uusia tutkimuslähtöisiä innovaatioita ja opiskelijalähtöistä yrittäjyyttä. Kumpulan avoimen, uutta luovan tiedeyhteisön ydin koostuu tutkijoista, opiskelijoista ja kampuksella toimivista yhteistyökumppaneista.
Innovaatiotoiminta kampuksella

Kumpulan kampukselta löytyy yrittäjyyttä ja innovaatiotoimintaa tukevaa palvelua tutkijoille, opiskelijoille ja yrityskumppaneille. Toimintaan kuuluu tutkimuksen kaupallistamisen ja keksintöilmoitusten tukea, opiskelijalähtöisen yrittäjyyden ja yrittäjyystaitojen kehittämistä, toimijoiden välisen vuorovaikutuksen väyliä ja yrittäjyysyhteisö.

Helsinki Innovation Services tukee tutkijoita tutkimuksen kaupallistamisessa ja immateriaalioikeuksissa keksintöilmoituksesta alkaen. 

Helsinki Incubators järjestää esihautomo- ja hautomo-ohjelmia tutkijoille ja opiskelijoille ideoinnin ja yrityksen perustamisen tueksi. Kumpulan tutkimusteemoihin kytkeytyvät esihautomo-ohjelma Compass ja hautomo-ohjelma Nexus.

Exactumissa toimiva Helsinki Think Company tuo yhteen yrittäjyydestä kiinnostuneita yliopistolaisia, tarjoaa työskentelytilaa ja monipuolista tukea yrittäjyyden ensivaiheilla. Lisäksi Kumpulan oma Makerspace palvelee Think Companyn tiloissa.

Kampuksen keskeiset toimijat ja lippulaivat