Innovaatiotoiminta kampuksilla

Kampuksilla kohtaavat huippututkimus, opiskelijoiden ideat ja yritykset

Helsingin yliopiston monitieteinen yli 40 000 opiskelijan ja asiantuntijan yhteisö tarjoaa innovaatioille, yritysyhteistyölle ja yrittäjyydelle uteliaan pohjan. Olemme rakentamassa yliopiston kampuksille niiden omiin tutkimusaloihin pohjautuvia innovaatioalustoja, joissa kohtaavat monitieteinen huippututkimus, opiskelijoiden uudet ideat sekä kasvuhakuiset yritykset. 

Viikin kampuksella keskitymme elämäntieteiden, ruokatuotannon ja kestävän kehityksen ratkaisuihin, Kumpulan kampuksen keskeisiä vahvuuksia ovat luonnontieteet, kestävyys ja tekoäly. Meilahden kampuksen keskiössä ovat lääketieteen, psykologian ja hammaslääketieteen innovaatiot, ja keskustakampukselta nousee yhteiskunnallisia ja ihmisyyteen liittyviä avauksia. Jokaisella kampuksella apunasi ovat yliopiston asiantuntijat, jotka vastaavat kampuksen innovaatioekosysteemin kehittämisestä, hautomo- ja yrittäjyyspalveluista, tutkimuksen kaupallistamisesta, yritysyhteistyöstä sekä niihin liittyvistä kumppanuuksista yhdessä tiedekuntien kanssa.  

Näillä sivuilla voit tutustua kampustemme innovaatiotoimintaan. Ota yhteyttä kampuksella toimiviin asiantuntijoihimme, jos haluat tietää lisää tai tulla mukaan osaksi kampustemme innovaatioekosysteemiä.  

Ajankohtaista innovaatiotoiminnassa
Tulevia tapahtumia