Innovaatio- ja yrittäjyyskoulutus

Innovointiin ja yrittäjyyteen liittyvää yliopiston järjestämää koulutusta Viikissä. Helsinki Think Company tarjoaa tukea yrittäjyyden ensiaskeleihin myös kurssien ja työpajojen ulkopuolella.
ENT-200 Yrittäjyys ja innovaatiot -opintokokonaisuus

Yrittäjyys ja innovaatiot -opintokokonaisuudessa perehdytään monipuolisesti yrittäjämäiseen ja innovatiiviseen toimintaan ja ajattelutapaan sekä niiden soveltamiseen yrityksissä ja organisaatioissa yhteiskunnallisiin muutoshaasteisiin vastaamisessa. Moduuli koostuu pakollisista johdanto- ja päätöskursseista (ENT-201, 3 op ja ENT-202, 2 op), sekä kahdesta vaihtoehtoisesta (5 op + 5 op) kurssitarjottimelta suoritettavasta kurssista, jotka voi valita oman kiinnostuksen perusteella (yht. 15 op). 

EKM-103 Managing innovation in agrifood value chains for sustainability

Kurssi järjestetään seuraavan kerran keväällä 2024 (periodi IV).

4InnoPipe-projektin kurssit

4InnoPipe on syksyllä 2022 alkanut EU:n EIT HEI -instrumentin rahoittama projekti, johon sisältyy innovaatio- ja yrittäjyysopintoja erityisesti maatalous- ja metsätieteellisen tiedekunnan sekä farmasian opiskelijoille, tutkijoille ja henkilökunnalle.

Seuraava 4InnoPipe-kurssi järjestetään 25.9.-19.12.2023. Ilmoittautuminen on auki 31.8.2023 saakka.

HELSEED-yrittäjyysohjelman työpajat

Opiskelijoille, tutkjoille ja startupeille suunnatun HELSEED-ohjelman työpajoihin voivat osallistua kaikki kiinnostuneet. Työpajat järjestää Helsinki Think Company.