Tapahtumat

Liity mukaan Meilahden kampuksella järjestettäviin innovaatioaiheisiin tapahtumiin!
Tulevia innovaatiotapahtumia Meilahdessa
Innovation Cheese 'n Wine

Innovation Cheese 'n’ Wine -tapahtumat kokoavat innovaatioyhteisön verkostoitumaan. Lyhyen ohjelman jälkeen osallistuvat voivat seurustella ja verkostoitua juuston ja viinin äärellä. Tapahtumia järjestetään kaikilla kampuksilla. Meilahden tapahtumat keskittyvät terveys- ja lääkealan innovaatiotoimintaan.

 

Slushin virallinen sivutapahtuma Y Science

Y Science on Slushin (englanniksi) virallinen sivutapahtuma, jonka järjestää Helsinki Institute of Life Science -instituutti (englanniksi) yhdessä Health Capital Helsinki -hankkeen (englanniksi), Viikki Food Design Factoryn ja Metsäteollisuuden kanssa.

Uteliaita tiedeyhteisön ja yritysmaailman edustajia yhteen kokoavan tapahtuman tavoitteena on innoittaa konkreettiseen toimintaan ja yhteiskunnallisiin panostuksiin elämäntieteiden saralla. Y Science, jonka ohjelma on täynnä kiehtovia puheenvuoroja, epämuodollisia keskusteluja ja startup-myyntipuheita, lisää tutkimukseen pohjaavan liiketoiminnan arvoa ja kannustaa tutkijoita omaksumaan uudenlaisen näkökulman vaikuttavuuteen.

Health Talks

Health Talks on terveyteen, elämäntieteisiin ja yrittäjyyteen keskittyvä tapahtumasarja. Se kattaa erilaisia ajankohtaisia sekä tulevaisuuteen tähyäviä aiheita, jotka liittyvät innovatiiviseen terveysalan ja elämäntieteiden yrittäjyyteen.

Health Talks -sarjaa järjestävät Aalto-yliopisto, Health Design -yritys, Health Hub Tampere -yhteisö, HealthTurku-verkosto, Healthtech Finland -järjestö, HiLIFE (englanniksi), Kuopio Health -yhteisö, OuluHealth-osaamiskeskus (englanniksi),Terkko Health Hub (englanniksi) ja Suomen terveysalan startup-yritysten järjestö Upgraded (englanniksi).

Kaikkia tapahtumia voi seurata suoran verkkolähetyksen kautta, minkä lisäksi osaan niistä voi osallistua myös paikan päällä Terkko Health Hubin tapahtumatorilla.