Ideasta liiketoiminnaksi? Health Entrepreneurship ABC -työpajasarja käynnistyy

Terkko Health Hubin järjestämässä maksuttomassa tapahtumasarjassa jalostetaan terveyden ja elämäntieteiden liikeideoista liiketoimintaa. Työpajasarja antaa osallistujalle vahvan pohjan viedä omaa ideaa eteenpäin.

Health Entrepreneurship ABC on neliosainen työpajasarja, jossa hiotaan liikeideoista liiketoimintaa. Tapahtuma on keskittynyt terveyden ja elämäntieteiden aihealueisiin.

Tapahtuman tavoitteena on antaa osallistujille vahva pohja oman idean viemiseen eteenpäin: kuukausittaisessa workshopissa keskitytään muun muassa liiketoiminnan kehittämisen perusteisiin, oman idean jatkokehittämiseen, rahoituksen hankkimiseen sekä oman idean suojaamiseen ja oikeuksiin.

Osallistujat saavat tapahtumissa mentorilta yksilöllistä tukea ja opastusta. Tapahtumat on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille terveyden ja elämäntieteiden aloilla: esimerkiksi tutkijoille, kliinikoille ja opiskelijoille. Mukaan tarvitsee vain oman idean, jota työstää eteenpäin.

Tapahtumaan ei ole ennakkovaatimuksia, ja työpajoihin osallistuminen on osallistujille maksutonta. Työpajat ovat avoimia kaikille lähtötasosta riippumatta. Työpajoihin voi osallistua joko koko sarjana tai vaihtoehtoisesti yksittäin.

Syksyn työpajat: 

  1. 9. syyskuuta: How to get started with your idea
  2. 13. lokakuuta: Validating your Idea & Lean Canvas
  3. 9. marraskuuta: Funding My Idea: Why and How?
  4. 9. joulukuuta: Intellectual Property Rights

Syksyn työpajojen linkeistä pääset kyseisen työpajan lisätietoihin ja ilmoittautumiseen. Työpajat järjestetään Terkko Health Hubin tiloissa, mutta tapahtumia voi myös seurata etänä striimin kautta.

Lisätietoja:

Saana Lehtinen

Communications Manager, Terkko Health Hub

saana@terkko.fi

Rashad Ismayilzada

Head of Partnerships, Terkko Health Hub

rashad@terkko.fi