Mitä puolueet lupaavat tutkimukselle ja koulutukselle? RKP:n koulutus-, tutkimus- ja innovaatiopoliittiset tavoitteet ma 13.2.
Tilaisuus järjestetään maanantaina 13.2. klo 12–14 Tiedekulman Think Loungessa.
Yhdessä eteenpäin – RKP:n koulutus-, tutkimus- ja innovaatiopoliittiset tavoitteet

Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz esittelee RKP:n koulutus-, tutkimus- ja innovaatiopoliittiset tavoitteet. Tämän jälkeen käydään moderoitu paneelikeskustelu yhdessä RKP:n eduskuntavaaliehdokkaiden kanssa Helsingistä ja Uudeltamaalta, jonka jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Lopuksi on mahdollisuus keskustella vapaasti ehdokkaiden kanssa pienen purtavan äärellä.

Tilaisuuden ohjelma:

• Tervetuloa
  • Tavoitteiden esittely
  • Paneelikeskustelu
  • Yleisökysymyksiä
  • Vapaata keskustelua, pientä purtavaa

Tilaisuus järjestetään maanantaina 13.2. klo 12–14 Tiedekulman Think Loungessa (2. kerros) ja se on yleisölle avoin. Tervetuloa mukaan!

Tiede ja koulutus rakentavat hyvinvointimme. Niihin panostaminen on tulevaisuutemme kohtalonkysymys. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa #Siksitiede ja #Vaalit2023!