Kesätyöpaikat

Kiinnostaako sinua kesätyöpaikka Helsingin yliopistolla? Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista kesätyötä, jossa pääset osaksi huippu työyhteisöä? Oletko kiinnostunut näkemään yliopiston työntekijöiden silmin ja oppimaan uutta mielenkiintoisessa työympäristössä?

Hae meille kesätöihin ja tule yhdeksi parhaista!
Vastuullinen työnantaja

Helsingin yliopisto on vastuullinen työnantaja ja tarjoaa ainoastaan palkallisia kesätyöpaikkoja.

Olemme Suomen suurin ja yksi maailman parhaista monitieteellisistä yliopistoista. Yli 8 000 työntekijän yhteisömme työskentelee erilaisissa opetus-, tutkimus sekä asiantuntija- ja tukipalvelutehtävissä. Tämä mahdollistaa myös monipuoliset kesätyömahdollisuudet. Tarjoamme henkilöstöllemme laadukkaat tukipalvelut ja monipuoliset edut.

Helsingin yliopisto on sitoutunut toimimaan vastuullisesti kaikkia työntekijöitään kohtaan. Arvomme sivistys, totuus, vapaus ja yhteisöllisyys ohjaavat toimintaamme rekrytoinnissa ja henkilöstöjohtamisessa.

Olemme luoneet henkilöstöpolitiikaksemme vastuullisuuden periaatteet, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme työnantajana. Takaamme työnhakijoille ja henkilöstöllemme, että toimimme avoimesti, yhdenvertaisesti ja syrjimättömästi.

Avoimet kesätyöpaikat

Matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan kesätyöpaikat

Vahtimestari kesätyöhön Kansalliskirjastoon
Haku päättyy:  25.3.2024

 

Sivu päivittyy sitä mukaan, kun tehtäviä tulee auki.

Miten haen tehtävää?

Mikäli et ole hakenut meiltä töitä aiemmin uuden järjestelmän kautta (17.5.2022 lukien), aloita rekisteröitymällä ja luomalla tili järjestelmään. 

Uuden käyttäjän rekisteröityminen tapahtuu sivulla:  https://jobs.helsinki.fi/ 

Löydät sivulle myös jokaisesta työpaikkailmoituksesta, Hae paikkaa -painikkeen kautta: www.helsinki.fi/avoimet-tyopaikat

Kysymme sinulta rekisteröitymisen yhteydessä sähköpostiosoitteen ja salasanan, nimen sekä asuinmaan/-alueen. Ennen käyttäjätunnuksen luomista sinun tulee lukea ja hyväksyä tietosuojalausunto. 

Suosittelemme sinua käyttämään rekisteröitymisen yhteydessä jotain muuta kuin @helsinki.fi -sähköpostiosoitetta. 

Järjestelmä ohjaa sinut suoraan ehdokasprofiiliisi. Saat rekisteröitymisestä myös vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kokemuksia kesätyöntekijänä

Kesäni varsasitterinä

Kesätyöni Yliopistollisella hevossairaalalla antoi minulle ensikosketuksen hevospraktiikkaan.

Varsojen käsittelystä minulla ei ollut juurikaan kokemusta, vaikka muuta hevoskokemusta olikin kertynyt jo kymmenen vuoden verran. Kokeneen ja ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan ansiosta koin kuitenkin pääseväni nopeasti kärryille varsojen käsittelystä ja tavanomaisista hoitotoimenpiteistä. Oli kiinnostavaa päästä seuraamaan varsapotilaiden diagnostiikkaa ja hoitoa, ja hevossairaalalla onkin ainutlaatuinen tilaisuus päästä seuraamaan varsojen intensiivihoitoa. Eläinsairaalalla toimimisen periaatteet ja varsojen hoidossa yleisimmin käytetyt hoitomenetelmät tulivat tutuiksi kesän aikana.

Erityisesti pidin työn käytännöllisyydestä, kun heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen pääsi työskentelemään potilaiden kanssa. Työ elävien eläimien kanssa aiheuttaa omat haasteensa, mutta kesällä opin työskentelemään muuttuvissa olosuhteissa ja muuttamaan suunnitelmia lyhyelläkin varoitusajalla. Varsojen hoitotyössä sain tehdä paljon yhteistyötä sittereiden, hoitohenkilökunnan ja eläinlääkärien kanssa. Työn tekeminen mukavassa työyhteisössä auttoi jaksamaan kolmivuorotyössä. Lisäksi erityisen palkitsevaa oli seurata varsapotilaiden toipumista ja kehittymistä. Koen kesätyön varsasitterinä olevan käytännönläheinen ja turvallinen tapa tutustua hevospraktiikkaan ja eläintenhoitotyöhön.

Lue lisää