Kesätyöpaikat
Kiinnostaako sinua kesätyöpaikka Helsingin yliopistolla? Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista kesätyötä, jossa pääset osaksi huippu työyhteisöä? Oletko kiinnostunut näkemään yliopiston työntekijöiden silmin ja oppimaan uutta mielenkiintoisessa työympäristössä?

Hae meille kesätöihin ja tule yhdeksi parhaista!
Vastuullinen työnantaja

Helsingin yliopisto on vastuullinen työnantaja ja tarjoaa ainoastaan palkallisia kesätyöpaikkoja.

Olemme Suomen suurin ja yksi maailman parhaista monitieteellisistä yliopistoista. Yli 8 000 työntekijän yhteisömme työskentelee erilaisissa opetus-, tutkimus sekä asiantuntija- ja tukipalvelutehtävissä. Tämä mahdollistaa myös monipuoliset kesätyömahdollisuudet. Tarjoamme henkilöstöllemme laadukkaat tukipalvelut ja monipuoliset edut.

Helsingin yliopisto on sitoutunut toimimaan vastuullisesti kaikkia työntekijöitään kohtaan. Arvomme sivistys, totuus, vapaus ja yhteisöllisyys ohjaavat toimintaamme rekrytoinnissa ja henkilöstöjohtamisessa.

Olemme luoneet henkilöstöpolitiikaksemme vastuullisuuden periaatteet, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme työnantajana. Takaamme työnhakijoille ja henkilöstöllemme, että toimimme avoimesti, yhdenvertaisesti ja syrjimättömästi.

Avoimet kesätyöpaikat

Matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan kesätyöpaikkoja:
(Hakuilmoitukset ovat englanninkielisiä.)

Matematiikan ja tilastotieteen kesätyöpaikat

Fysiikan tutkimuslaitos HIP:n kesätyöpaikat

 

Sivu päivittyy sitä mukaan, kun tehtäviä tulee auki.

Miten haen tehtävää?

Mikäli et ole hakenut meiltä töitä aiemmin uuden järjestelmän kautta (17.5.2022 lukien), aloita rekisteröitymällä ja luomalla tili järjestelmään. 

Uuden käyttäjän rekisteröityminen tapahtuu sivulla:  https://jobs.helsinki.fi/ 

Löydät sivulle myös jokaisesta työpaikkailmoituksesta, Hae paikkaa -painikkeen kautta: www.helsinki.fi/avoimet-tyopaikat

Kysymme sinulta rekisteröitymisen yhteydessä sähköpostiosoitteen ja salasanan, nimen sekä asuinmaan/-alueen. Ennen käyttäjätunnuksen luomista sinun tulee lukea ja hyväksyä tietosuojalausunto. 

Suosittelemme sinua käyttämään rekisteröitymisen yhteydessä jotain muuta kuin @helsinki.fi -sähköpostiosoitetta. 

Järjestelmä ohjaa sinut suoraan ehdokasprofiiliisi. Saat rekisteröitymisestä myös vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lue lisää