Julkaisutoiminta

Oikeustieteellisellä tiedekunnalla on omaa laadukasta julkaisutoimintaa. Tiedekunnan oman FORUM IURIS -julkaisusarjan lisäksi tiedekunnan muita ei-kaupallisia julkaisukanavia ovat mm. University of Helsinki Faculty of Law Legal Studies Research Papers -sarja Social Science Research Network (SSRN) -sivustolla sekä muiden tiedekuntien kanssa Helsinki University Press (HUP).
Forum Iuris

Oikeustieteellisen tiedekunnan julkaisusarja FORUM IURIS on perustettu 1999. Se toimii julkaisukanavana pääasiassa tiedekunnan tarpeita palveleville verkkojulkaisuille (esim. pääsykoekirjat tms.). Forum Iuris -sarjan julkaisuja myy Unigrafian verkkokirjakauppa.

Social Science Research Network (SSRN)

Tiedekunnalla on oma tutkimuspaperien sarja Social Science Research Network (SSRN) -sivustolla. Se on Legal Studies Research Paper Series -osion alla ja on nimeltään University of Helsinki Faculty of Law Legal Studies Research Papers.

Otamme vastaan äskettäin valmistuneita englanninkielisiä, kansainvälistä huomiota mahdollisesti herättäviä kirjoituksia (sekä julkaistavaksi hyväksyttyjä artikkeleita että työpapereita) henkilöiltä, joilla on kytkös oikeustieteelliseen tiedekuntaan. Julkaisusarjassa julkaiseminen lisää artikkelien näkyvyyttä, sillä ne ovat vapaasti luettavissa ja ladattavissa. Jos haluat lähettää kirjoituksesi julkaistavaksi, ota sähköpostitse yhteyttä julkaisusarjan yhteyshenkilöön/päätoimittajaan Parvathi Menoniin. Julkaistavaksi lähetetyt kirjoitukset lähetetään edelleen toimituskunnan hyväksyttäväksi.

Lisää tutkittua tietoa oikeudesta
Tiedekunnan tutkijoiden julkaisut Helsingin yliopiston tutkimusportaalissa