Tue yliopistolaista yrittäjyyttä

Helsingin yliopisto ja Helsingin kaupunki edistävät yrittäjyyttä Helsinki Think Company -toiminnalla. Helsinki Think Company on yliopiston yrittäjyysyhteisö, joka tukee opiskelijoiden, tutkijoiden ja yrittäjien osaamisen kehittämistä ja akateemisten taitojen valjastamista työelämään ja yhteiskuntaan. Helsinki Think Companylla on neljä yhteistyöskentelytilaa jokaisella Helsingin yliopiston kampuksella, keskustassa, Viikissä, Meilahdessa sekä Kumpulassa. Yhteistyöskentelytilat ovat kaikille opiskelijoille, tutkijoille ja yrittäjille avoimia ja ilmaisia.

Lahjoituksella tuet yrittäjyyskulttuurin syntymistä

Helsinki Think Companyn toiminnalla edistetään yliopistolaisten yrittäjyystaitoja ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Toimintaa mahdollistaa Helsinki Think Company -rahasto, jonka avulla voidaan tukea uutta yliopistolähtöistä yrittäjyyttä. Rahastosta jaetaan vuosittain apurahoja lupaaville tiimeille. Tiimit voivat saada enintään 2500 euron apurahan yrityksensä käynnistämiseen. Helsinki Think Company jakaa myös 500 euron apurahan tiimeille ideoiden testaamiseen ja yritysidean kehittämiseen.

Lahjoittamalla tuet yrittäjämäisen ajattelutavan kasvamista opiskelijoiden ja tutkijoiden keskuudessa. Lahjoitukset tukevat Helsinki Think Company -tilan avointa toimintaa ja yrittäjyyttä edistäviä sisältöjä ja tapahtumia. Lahjoitukset ohjataan kulloinkin tärkeimpien yrittäjyyttä tukevien projektien ja hankkeiden tueksi. Yli 1000 euron lahjoituksen voi myös ohjata stipendiksi lahjakkaalle yrittäjälle tai yrittäjäjoukolle. Kaikki vähintään 1000 euroa lahjoittaneet kutsumme myös Kirahviklubiin.

Helsinki Think Companyn toimintaa voi tukea myös kumppanuusyhteistyöllä. Lue lisää Helsinki Think Companyn toiminnasta tai ota yhteyttä tiimiin.

Tee lahjoitus

Helppo ja nopea tapa tehdä lahjoitus on verkkolahjoittaminen. Verkkolahjoituksia voivat tehdä niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Valitse verkkolahjoituslomakkeella lahjoituskohteeksi ”Helsinki Think Company -rahasto”.

Tee lahjoitus.

Voit täyttää lahjakirjan ja siirtää lahjoituksen Helsingin yliopiston rahastojen tilille. Lue lisää lahjoittamisesta.

Lisätietoa yrittäjyyden tukemisesta ja lahjoittamisesta:

Lahjoittajasuhteet, Helsingin yliopisto
yhteiskuntasuhteet@helsinki.fi, 029 41 21650
PL 53, 00014 Helsingin yliopisto

NewCoHelsinki yritysneuvonta ja startup-palvelut, Helsingin kaupunki
Makery