Urbaria rekrytoi: koordinaattori kaupunkitutkimukseen

Koordinaattorin päävastuuna on ideoida ja fasilitoida yhteistyöprojekti, jonka lopputuloksena syntyy raportti sosiaalisen, ekologisen ja taloudellisen kestävyyden indikaattoreista, joita voidaan seurata ja soveltaa kaupunginosa- ja korttelikohtaisesti.

Koordinaattorina osallistut Kaupunkitutkimusinstituutti Urbarian toiminnan suunnitteluun ja toimeenpanoon. Päävastuunasi on ideoida ja fasilitoida yhteistyöprojekti, jonka lopputuloksena syntyy raportti sosiaalisen, ekologisen ja taloudellisen kestävyyden indikaattoreista, joita voidaan seurata ja soveltaa kaupunginosa- ja korttelikohtaisesti. Projekti ei edellytä koordinaattorilta itsenäistä tutkimustyötä, vaan se perustuu monitieteelliseen ja -alaiseen vuoropuheluun tutkijoiden, ministeriöiden asiantuntijoiden, sekä kunnallisten ja valtakunnallisten päättäjien kanssa. Projektin tarkoitus on antaa konkreettisia vastauksia kysymykseen, minkälainen on tulevaisuuden kestävä kaupunki Suomessa.  

Tämän indikaattorityön lisäksi mm. järjestät tapahtumia yhdessä Urbarian yhteistyökumppaneiden kanssa, tuet tutkijoita ja tutkimusryhmiä yhteiskunnallisessa vuorovaikutuksessa sekä autat tutkimuksen ja päättäjien dialogin vahvistamiseen liittyvässä työssä. Tehtäviisi kuuluu myös instituutin hallinnollisia tehtäviä ja tutkijaverkoston toiminnan koordinointia. Työskentelet sujuvasti eri toimialojen, tiedekuntien ja verkostojen välillä sekä kykenet tunnistamaan tutkijaverkoston ja kumppaneiden tarpeita.  

Sinusta  

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta sidosryhmätyöstä ja itsenäisestä kirjallisesta työskentelystä. Toivomme, että sinulla on kokemusta esimerkiksi kumppanuuksien hallinnasta, kirjallisesta tai visuaalisesta viestinnästä, tai akateemisesta julkaisutoiminnasta. Olet kotonasi monialaisessa toimintaympäristössä ja nautit uusista haasteista. Sinulla on kykyä innostaa ja vakuutat yhteistyökumppanit osaamisellasi sekä tehokkaalla työotteellasi. Nautit tiimityöstä ja yhteiskehittämisestä, mutta työtehtäväsi hoidat itsenäisesti. Olet joustava muuttuvien tilanteiden edessä ja esiinnyt luontevasti erilaisten ammatillisten verkostojen parissa. Suomen lisäksi työskentelet sujuvasti englanniksi. 

Miksi meille? 

Urbarian koordinaattorina pääset osaksi iloista ja osaavaa työyhteisöamme. Meillä on hyvä yhteishenki ja teemme työtä suurella sydämellä yliopistomme hyväksi. Kaupunkitutkimuksen indikaattorityössä ja muissa tehtävissäsi pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten yhteistyökumppaneiden, kuten muiden yliopistojen, kaupunkien, ministeriöiden ja yritysten kanssa. Tehtävä tarjoaa lisäksi kiinnostavan mahdollisuuden tutustua eri tieteenalojen tutkijoiden työhön.

Tuemme aktiivisesti osaamisesi kehittymistä sinun tarpeidesi pohjalta ja huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi sujuvuudesta mm. etätyömahdollisuuden ja joustavien työaikojen, kattavan työterveyshuollon sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla.  

Tehtävä on määräaikainen 31.3.2024 asti (projektityö). Tehtävän palkkaus riippuu valittavan henkilön osaamisesta ja kokemuksesta sijoittuen tyypillisesti välille noin 2900 – 3100 €/kk.  

Odotamme Sinua jo innolla!