Urbaria hakee korkeakouluharjoittelijaa keväälle/kesälle 2024

Harjoittelu tarjoaa monipuolisia työtehtäviä mm. tiedeviestinnässä ja tapahtumien järjestämisessä. Astu näköalapaikkalle seuraamaan kaupunkitutkimuksen kentän ajankohtaisimpia tapahtumia!

Päivitys 14.2.2024: Huom! Olemme olleet ilahtuneita saamistamme  useista todella erinomaisista hakemuksista. Rekrytointiprosessi etenee seuraavaksi ensimmäisen vaiheen haastatteluihin. Olemme vielä erikseen yhteyksissä kaikkiin tehtävää jo hakeneisiin.

 

Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluu: 

•     Urbarian viestintä, kuten verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittäminen 

•     uutisartikkeleiden kirjoittaminen

•     erilaisten tilaisuuksien järjestäminen

•     selvitysten ja raportoinnin tuottaminen 

•     osallistuminen sidosryhmätoimintaan ja 

•     osallistuminen Urbarian toiminnan kehittämiseen ja koordinointiin. 

Harjoittelu toimii oivallisena näköalapaikkana kaupunkitutkimuksen ja -kehittämisen ajankohtaisiin teemoihin ja tapahtumiin. Harjoittelijana toimit osana Urbarian motivoitunutta ja positiivista ydintiimiä, mutta odotamme sinulta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Harjoittelun menestyksekäs hoitaminen edellyttää kiinnostusta kaupunkikysymyksiin, soveltuvaa korkeakoulutusta, tietoteknisiä valmiuksia, järjestelmällisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista. Erityisesti aiemmissa työtehtävissä, tai muissa tähän vertautuvissa tehtävissä, saatu viestinnällinen osaaminen katsotaan hakijan eduksi. Harjoittelu mahdollistaa itsenäisen työskentelyn ja joustavat työajat.  

Ajoitus: 

Yht. 4-5 kk aikavälillä huhti-syyskuu 2024. Harjoittelun tarkka kesto ja ajankohta sovitaan yhdessä hakijan kanssa. 

Palkkaus: 

Korkeakouluharjoittelun palkka sijoittuu välille 1650-1850e /kk. Tarjoamme ensisijaisesti 80% työaikaa, mutta asiasta voidaan keskustella rekrytointiprosessin edetessä. Yliopiston myöntämää harjoittelutukea (voucher) ei edellytetä eikä käytetä rekrytoinnissa. 

Hakemukset: 

Pyydämme tehtävästä kiinnostuneita lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen (max 1s) ja ansioluettelon (max 2s) yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen mikko.posti@helsinki.fi

Haku päättyy maanantaina 19.2.2024 klo 17.00. Haastattelukierros järjestetään mahdollisimman pian ja valinta tehdään heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Lisätietoa Kaupunkitutkimusinstituutista löydät: 

http://www.helsinki.fi/urbaria 

Lisätietoja harjoittelusta antaa Urbarian yhteyspäällikkö Mikko Posti sähköpostitse mikko.posti@helsinki.fi, tai puhelimitse, puh. 0504716334.