Urbaria hakee korkeakouluharjoittelijaa keväälle/kesälle 2023

Harjoittelu tarjoaa monipuolisia työtehtäviä mm. tiedeviestinnässä ja tapahtumien järjestämisessä. Astu näköalapaikkalle seuraamaan kaupunkitutkimuksen kentän ajankohtaisimpia tapahtumia!

Päivitys 22.2.2023 Olemme olleet positiivisesti yllättyneitä hakemusten suuresta määrästä ja erittäin korkeasta tasosta! Olemme edenneet jo pikaisella aikataululla joidenkin hakijoiden kanssa haastatteluvaiheeseen.

 

Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluu: 

•     Urbarian viestintä, kuten verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittäminen 

•     uutisartikkeleiden kirjoittaminen, 

•     erilaisten tilaisuuksien järjestäminen, 

•     selvitysten ja raportoinnin tuottaminen 

•     osallistuminen sidosryhmätoimintaan ja 

•     osallistuminen Urbarian toiminnan kehittämiseen ja koordinointiin. 

Harjoittelu toimii oivallisena näköalapaikkana kaupunkitutkimuksen ja -kehittämisen ajankohtaisiin teemoihin ja tapahtumiin. Harjoittelijana toimit osana Urbarian ydintiimiä, mutta odotamme sinulta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Harjoittelun menestyksekäs hoitaminen edellyttää kiinnostusta kaupunkiteemoihin, soveltuvaa korkeakoulutusta, tietoteknisiä valmiuksia, järjestelmällisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista. Erityisesti aiemmissa työtehtävissä, tai muissa tähän vertautuvissa tehtävissä, saatu kokemus viestinnästä katsotaan hakijan eduksi. Harjoittelu mahdollistaa itsenäisen työskentelyn, etätyön ja joustavat työajat.  

Ajoitus: 

Yht. 4-5 kk aikavälillä huhti-syyskuu 2023. Harjoittelun tarkka kesto ja ajankohta sovitaan yhdessä hakijan kanssa. 

Palkkaus: 

Korkeakouluharjoittelun palkka sijoittuu välille 1600-1800e /kk. Yliopiston myöntämää harjoittelutukea (voucher) ei edellytetä eikä käytetä rekrytoinnissa. 

Hakemukset: 

Pyydämme tehtävästä kiinnostuneita lähettämään lyhyen hakemuksen ja ansioluettelon yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen urbaria@helsinki.fi 

Haku päättyy tiistaina 28.2.2023 klo 17.00. Haastattelukierros järjestetään mahdollisimman pian ja valinta tehdään heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Lisätietoa Kaupunkitutkimusinstituutista löydät: 

http://www.helsinki.fi/urbaria 

Lisätietoja harjoittelusta antaa Urbarian yhteyspäällikkö Mikko Posti sähköpostitse mikko.posti@helsinki.fi, tai puhelimitse, puh. 0504716334.