Harjoittelijaksi Kaupunkitutkimusinstituutiin

Harjoittelu tarjoaa monipuolisia työtehtäviä mm. tiedeviestinnässä ja tapahtumäjärjestämisessä. Astu näköalapaikkalle seuraamaan kaupunkitutkimuksen kentän ajankohtaisimpia tapahtumia!

Kaupunkitutkimusinstituutti Urbaria on Helsingin yliopiston monitieteellinen tutkijaverkosto. Urbarian tehtävänä on mm. kehittää Helsingin yliopiston kaupunkitutkimusta ja yhteistyötä kaupunkien, Aalto yliopiston ja muiden sidosryhmien kanssa. Urbaria edistää aktiivisesti myös kaupunkitutkimuksen yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Etsimme Urbariaan osa-aikaista (60%) korkeakouluharjoittelijaa.

Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluu:

  • Urbarian viestintä, kuten verkkosivujen päivittäminen ja uutisartikkeleiden kirjoittaminen
  • Erilaisten tapahtumien koordinointi- ja järjestelytehtäviä
  • Osallistuminen sidosryhmätoimintaan
  • Osallistuminen Urbarian toiminnan kehittämiseen ja koordinointiin

Harjoittelu toimii oivallisena näköalapaikkana kaupunkitutkimuksen kentän ajankohtaisiin tapahtumiin. Harjoittelijana toimit osana työyhteisöä ja sinulla on mahdollisuus osallistua aktiivisesti erilaisiin työvaiheisiin yhdessä Urbarian johtajan ja koordinaattorin kanssa.  

Harjoittelun menestyksekäs hoitaminen edellyttää kiinnostusta kaupunkiteemoihin, soveltuvaa korkeakoulutusta, tietoteknisiä valmiuksia, järjestelykykyä, vuorovaikutustaitoja, sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Harjoittelu mahdollistaa itsenäisen työskentelyn ja joustavat työajat. Kokemus viestinnästä katsotaan hakijan eduksi.

Ajoitus:

marras- huhtikuu 2019 (6 kk), myös aikaisempi aloitus mahdollinen

Palkkaus:

Osa-aikatyön 60% palkkauksen perusteena käytetään 1500e /kk (kokoaikatyö). Yliopiston myöntämää harjoittelutukea (voucher) ei edellytetä eikä käytetä rekrytoinnissa.

Hakemukset:

Pyydämme tehtävästä kiinnostuneita lähettämään lyhyen hakemuksen ja ansioluettelon yhtenä pdf-tiedostona viimeistään osoitteeseen urbaria@helsinki.fi

Haku päättyy su 13.10.2019 tai sopivan hakijan löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo

Lisätietoa Kaupunkitutkimusinstituutista löydät:
http://www.helsinki.fi/urbaria

Lisätietoja harjoittelusta voit tiedustella Urbarian koordinaattori Iiris Koivulehdolta iiris.koivulehto@helsinki.fi