Yliopistopuolue tukee koulutusta ja tutkimusta

Korkeatasoinen tutkimus ja opetus ovat tulevaisuudessa yhä tärkeämpiä kun pidetään huolta kansalaisten hyvinvoinnista tai rakennetaan kansainvälistä menestystä. Uutta luovat ja merkitykselliset ideat viihtyvät tieteen rajapinnoissa, mutta huippututkimuksen synnyttäminen edellyttää taloudellisia resursseja.

Menestyminen globaalilla tasolla onnistuu vain jos takaamme parhaiden yliopistojemme aseman kansainvälisessä resurssikilpailussa. Ja jos uskallamme rohkein uudistuksin tukea suomalaisen yliopistokentän muutosta, rakennamme Suomesta koulutuksen ja tieteen menestystarinan.

Kevään 2015 eduskuntavaalien alla Helsingin yliopisto kutsui poliitikkoja mukaan Yliopistopuolueen jäseniksi, käymään yhteistä keskustelua korkeakoulupolitiikan tavoitteista, ja saimmekin mukaan reilusti yli sata päättäjää.

Näillä verkkosivuilla voit tutustua korkeakoulupolitiikan ja Yliopistopuolueen uutisiin. Poliitikkona voit edelleen tulla mukaan Yliopistopuolueen jäseneksi. Keskustelu jatkuu sosiaalisessa mediassa – seuraa @Yliopistopuoluetta.

Uutisia, lisätietoa ja tapahtumia