Koulumme juhlavuosi 2019

Hyvät norssimme ystävät!

Koulumme täyttää keväällä 2019 150 vuotta. Norssillamme on ollut monia nimiä Helsingin suomalaisesta tyttökoulusta Helsingin yliopiston Viikin normaalikouluksi ja useita koulurakennuksia Helsingin keskustasta Töölön ja Haagan kautta Viikkiin. Nyt kutsumme kaikkia entisiä oppilaitamme ja kollegojamme, sidosryhmiämme ja kaikkia norssimme ystäviä juhlimaan 150-vuotista kouluamme.

Juhlat huipentuvat keväällä 2019 juhlaviikkoon (viikko 15/2019). Silloin mm. järjestämme tiistaina 9.4.2019 kutsuvieraille juhlasymposiumin teemalla ”Tasa-arvoista koulua 150-vuotta”. Pääjuhlaa vietämme entisten ja nykyisten norssien kanssa lauantaina 13.4.2019 Finlandiatalolla. Samana lauantaina aamupäivällä tarjoamme tilaisuuden entisille oppilaillemme luokkatapaamisiin koulullamme ja mahdollisuuden tutustua koulumme juhlanäyttelyyn. Kouluravintolastamme voi tuolloin tilata brunssin.

Paljon muitakin juhlavuoden tapahtumia on odotettavissa. Lisäksi tarjoamme tilaisuuden hankkia erilaisia juhlavuoden tuotteitamme. Kaikista näistä tiedotamme lisää kotisivullamme. Pääjuhlan lipunmyynti alkoi syyskuussa 2018 ja samaan aikaan avautui myös linkki juhlatuotteiden hankintaan.

Reijo Honkanen, rehtori

Koonnin Finlandiatalon juhlasta voit katsoa täältä.