Suomenkielisten valintakokeiden paikat ja ajat
Tälle sivulle päivitetään tarkat suomenkielisten valintakokeiden paikat viimeistään viikkoa ennen koetta. Ruotsinkielisten valintakokeiden paikat julkaistaan ruotsinkielisellä sivulla.

Mikäli sinulle myönnetään yksilöllisiä järjestelyjä, koepaikkasi ilmoitetaan sinulle erikseen sähköpostitse.
Valintakokeeseen saapuminen

Valintakokeen tarkka paikka on ilmoitettu alempana kunkin valintakokeen kohdalla viimeistään viikkoa ennen valintakokeita. Suurin osa Helsingin yliopiston valintakokeista järjestetään Messukeskuksessa (Messuaukio 1, 00520 Helsinki). Huomioithan, että Messukeskuksessa ei ole narikkapalvelua eikä ravintoloita. Lähimmät kaupat ja matkatavarasäilytyksen löydät Pasilan asemalta ja ostoskeskus Triplasta. Messukeskuksen verkkosivuilla on ohjeita paikan päälle saapumiseen.

Valintakokeisiin saavutaan ruuhkien välttämiseksi porrastetusti. Saapumisajat porrastetaan hakijoiden sukunimen alkukirjaimen mukaan. Sinun tulee saapua valintakoepaikalle oman sukunimesi alkukirjaimen mukaisena aikana. Katso saapumisaikasi alempaa kyseisen valintakokeen kohdalta. Valintakokeeseen ei oteta hakijoita, kun koe on jo alkanut.

Tule valintakoepaikalle sen sisäänkäynnin kautta, joka valintakokeen kohdalla on mainittu. Messukeskuksen sisäänkäyntien sijainnit on merkitty alla olevaan karttaan. Eteläinen sisäänkäynti eli Messukeskuksen pääsisäänkäynti sijaitsee Messuaukiolla. Itäinen sisäänkäynti sijaitsee Ratamestarinkadun puolella.

Messukeskuksessa järjestetään myös Laurean, Metropolian ja Haaga-Helian valintakokeet 31.5.-4.6. Kullakin korkeakoululla on käytössä hakijoilleen oma sisäänkäynti. Helsingin yliopiston sisäänkäynti kyseisellä viikolla on Itäinen sisäänkäynti.

Kartta Messukeskuksen sisäänkäynneistä
Valintakokeiden ajat, paikat ja sisäänkäynnit
Published on
5 päivää 16 tuntia ago