Tulosten julkaisu kandiohjelmissa

Tältä sivulta löydät ajantasaisen tiedon siitä, minkä yhteishaun kandihakukohteiden tulokset on julkaistu. Näet oman tuloksesi Oma Opintopolku -palvelussa, kun tieto julkaisusta on lisätty tälle sivulle. Emme lähetä hakijoille erillisiä viestejä tulosten julkaisusta. Saat sähköpostitse Opintopolun tuloskirjeen, kun kaikki yhteishaun tulokset on julkaistu.
Valintakoevalinnan ja muiden valintatapojen tulokset

Kaikki tulokset on julkaistu.

 

Tutustu ohjeita hyväksytyille ja hylätyille hakijoille -sivuun, kun tulokset on julkaistu. Jos sinulle tarjotaan opiskelupaikkaa, muista ottaa paikka vastaan viimeistään 11.7.2024 ennen klo 15.00.

Todistusvalinnan tulokset

Kaikki todistusvalinnan tulokset on nyt julkaistu.

 

Tutustu ohjeita hyväksytyille ja hylätyille hakijoille -sivuun, kun tulokset on julkaistu. Jos sinulle tarjotaan opiskelupaikkaa, muista ottaa paikka vastaan viimeistään 11.7.2024 ennen klo 15.00.

Usein kysyttyä tuloksista

Kirjautumista varten sinun tulee tunnistautua pankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla.

Palvelu voi ajoittain ruuhkautua suuren kävijämäärän vuoksi. Jos kirjautuminen ei heti onnistu, yritä hetken kuluttua uudelleen.

Jos sinulla ei ole Oma opintopolkuun kirjautumiseen vaadittavaa tunnistustapaa käytössäsi, voit olla yhteydessä hakuneuvojiimme.

Näet todistuspisteidesi kokonaismäärän Oma Opintopolusta, kun tulokset on julkaistu.

Täältä löydät hakukohteiden pistetaulukot, joista näet kuinka monta pistettä mistäkin aineista saa. Sivulla kerrotaan myös, jos hakukohteessa on kynnysehtoja, jotka sinun tulee täyttää voidaksesi tulla valituksi todistusvalinnassa.

Näet valintakoepisteidesi kokonaismäärän Oma Opintopolusta, kun kunkin hakukohteen tulokset on julkaistu.

Tarkemmat tiedot valintakokeen pisteytyksestä löydät Valintakoevastaukset ja koepisteet -sivulta.

Näet hakukohteidesi alimmat hyväksytyt pistemäärät valintatavoittain Opintopolun tuloskirjeestä, sekä Oma Opintopolusta, kun tiedot ovat saatavilla. Pisterajat voivat kuitenkin muuttua, kun hakijoita valitaan varasijoilta. Kooste pisterajoista julkaistaan myös yliopiston verkkosivuilla, kun kaikki tulokset on julkaistu. Pisterajat voivat kuitenkin muuttua, kun hakijoita valitaan varasijoilta.

Oma Opintopolussa näkyvä valinnan tulos on jokin seuraavista:

  • opiskelijavalinta kesken,
  • hyväksytty,
  • hyväksytty (ehdollinen: korkeakoulun määrittämä ehto),
  • hyväksytty (odottaa ylempien hakukohteiden tuloksia)
  • varasijalla (+ varasijanumero),
  • peruuntunut, perunut, peruutettu tai
  • et saanut opiskelupaikkaa.

Opintopolussa kerrotaan tarkemmin, mitä nämä tarkoittavat.

Jos kahdella tai useammalla hyväksymisrajalla olevalla hakijalla on samat todistus- tai valintakoepisteet, sovelletaan paremmuusjärjestyksen muodostamiseksi tasapistesääntöjä. Tasapistesäännöt on määritelty kunkin hakukohteen osalta valintaperusteissa. Löydät valintaperusteet Opintopolusta.

Voit tutustua omaan valintakokeeseesi sen jälkeen, kun yhteishaun tulokset on julkaistu. Tarkemmat ohjeet löydät Valintakoevastaukset ja koepisteet -sivulta.