Tulevaisuuden lukujärjestys – miten oppiminen muuttuu?

Paneeli keskiviikkona 15.7. klo 10.30-11.45. Puuvillan puisto, Pori.

Koulutus on suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan kruununjalokiviä. Muutokset ovat kuitenkin väistämättömiä – työelämän muutokset ja eriarvoistuminen asettavat koulutusjärjestelmälle haasteita, niin ikään digitalisaatio ja monikulttuurisuuden lisääntyminen. Mitä on tulevaisuuden oppiminen ja miten se näkyy koulussa? Oppiiko leikkimällä? Mitä digioppiminen tarkoittaa? Saavatko oppilaat tasapuoliset elämän eväät myös vuoden 2025 koulussa?

Keskustelemassa

Leena Krokfors – Opettajankoulutuksen professori, Koulu kaikkialla -hanke (Helsingin yliopisto)
Kristiina Kumpulainen – Kasvatustieteen professori (esi- ja alkuopetus), Playful Learning Center (Helsingin yliopisto)
Kaius Niemi – Päätoimittaja, Helsingin Sanomat
Tuomo Puumala – Kansanedustaja, kesk.
Mari Tervaniemi – Psykologian professori, Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikön johtaja (Helsingin yliopisto)

Keskustelun juontaa Katri Korolainen, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta.

SuomiAreenan ohjelma kokonaisuudessaan