Ihme elämä

Keväällä 2016 Helsingin yliopistolla tarkasteltiin elämää. Elämän tutkimus on omistautunut kaiken elolliseksi laskettavan – ja joidenkin elottomienkin – monimuotoisuudelle aina geeni- ja molekyylitasolta maapallon mittakaavaan. Se valaisee terveyttä, tukee biotaloutta, ja syventyy samankaltaisella tulenpalavalla innolla niin ihmisen, mikrobien kuin rakkaan kotilemmikinkin ihmeelliseen maailmaan. Kuten elämä itse, elämän ihmeellisyyden tutkimus kasvaa ja kehittyy meidän kanssamme. Eläköön elämäntieteet ja ihme elämä!

Kai­ken maa­il­man do­sen­tit

Geenitiedon avulla tehokkaita hoitoja | Helsingin yliopisto

University of Helsinki

Syövän, tulehduksen ja silmäsairauksien taltuttaminen verisuonihoidoilla | Helsingin yliopisto