Henkilöstön osaamisen kehittämis- ja koulutuspalvelut
Sitoutunut ja ajatteleva työyhteisö on organisaation tärkein voimavara. Kehitä työyhteisösi osaamista kohti parempaa hyvinvointia ja tulosta.

Osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut työyhteisö mahdollistaa organisaatiosi kasvun ja menestyksen. Panostamalla henkilöstösi osaamiseen ja uudistumiskykyyn investoit myös tulevaisuuteen.

Näillä sivuilla voit tutustua Helsingin yliopiston tarjoamiin henkilöstön osaamisen kehittämis- ja koulutuspalveluihin.

 

Tutustu henkilöstön osaamisen kehittämisen palveluihimme

Meiltä löydät monia eri vaihtoehtoja yrityksesi tai organisaatiosi henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Koulutuksemme pohjautuvat uusimpaan tutkittuun tietoon yhdistettynä käytännön esimerkkeihin todellisesta työelämästä. Valittavanasi on eri teemaisia ja aiheisia koulutuksia avoimesta yliopisto-opetuksesta aina tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöityihin täydennyskoulutuksiin ja kehittämisratkaisuihin asti. Täydennyskoulutuksista vastaa HY+, joka on Helsingin yliopiston omistama täydennyskoulutusyhtiö. Koulutuksemme toteutetaan nykyaikaisin menetelmin moderneissa oppimisympäristöissä alan asiantuntijoiden ja pedagogisesti taitavien kouluttajien sekä opettajien johdolla.

Asiakkaiden kokemuksia koulutuksista ja valmennuksista
Moni pääsi nyt ensi kertaa kokeilemaan, mitä työn ohessa opiskelu ja yliopisto-opiskelu vaatii. Palautteessa he kehuivat koulutuksen lisänneen innostusta hakea jatko-opintoihin. Lisäksi he kertoivat saaneensa lisää työvälineitä ja syvempää ymmärrystä työhönsä.
Yhteistyö oli hyvää ja sujuvaa. Kurssin ajankohdat saatiin sovittua joustavasti ja suunnittelupalaverit pidettiin ajoissa.
HY+ myös otti mukavasti huomioon omat ideamme koulutuksen toteutuksen suhteen.
Olemme saaneet erinomaista palvelua HY+:lta. Se on lyhyelläkin aikataululla ja joustavasti järjestänyt kursseja tarpeisiimme.
Lisätietoja ja yhteydenotto