Alumnipäivä 2021
Alumnipäivä on Helsingin yliopiston alumnien vuoden tärkein tapahtuma. Alumnipäivässä Helsingin yliopiston tieteen kärkijoukot ja alumnit kohtaavat innostavan keskustelun ja yhdessä tekemisen merkeissä. Tarjolla on terävän tiedesisällön lisäksi rentoa yhdessäoloa muiden alumnien kanssa.

Liity alumniyhteisöön, verkostoidu, opi tutkimuksesta, jaa osaamistasi ja päivitä tietosi maailmasta.
Alumnipäivä 23.3.2021: Korkeajännitystä ilmassa

Alumnipäivässä pysähdymme keskustelemaan siitä, miten teknologia muokkaa maailmankuvaamme. Keskustelun eriytyminen eri alustoille ja ryhmiin on aiheuttanut viime aikoina hätkähdyttäviä ilmiöitä, kuten Yhdysvaltojen kongressitalon valtauksen. Voimmeko vahvistaa yhteisöllistä ja osallistuvaa käyttäytymistä myötätunnon kautta, datan avulla? Vai ovatko tunteiden sävyttämät jakolinjat tulleet pysyväksi osaksi yhteiskuntaa?

Keskustelua vetämään astuu toimittaja, työelämäprofessori VTM Reetta Räty. Ajankohtaista tietoa tutkimuksesta ja työelämästä aiheeseen tuovat dosentti, yleisen valtio-opin yliopistotutkija Emilia Palonen ja Senior Sustainability Communications Manager Timo Nurmi (Posti Group Oyj).

Alumni, päivitä tietosi maailmasta. Tervetuloa keskustelemaan verkon äärelle tiistaina 23.3.2021 klo 17.30.

Tilaisuus on Zoomissa ja olemme lähettäneet osallistuneille linkin striimiin. Seuraa tilaisuutta Zoomissa tämän linkin kautta klo 17.30 alkaen.

#AlumniPäivä2021 #HelsinkiAlumni #HelsinkiUni

Liity avoimeen alumniyhteisöön

Helsingin yliopiston alumniyhteisö on avoin ja maksuton kaikille alumneille. Yhteisön jäsenenä saat kutsuja mielenkiintoisiin tapahtumiin, voit hyödyntää alumnietuja ja verkostoitua monialaisesti muiden alumnien kanssa.

Liity alumniyhteisöön nyt!