Päärakennuksen vuokrattavat tilat

Päärakennuksessa on perinteisten opetustilojen lisäksi tarjolla erilaisiin tarpeisiin muuntautuvia tiloja. Tutustu ja varaa!
Juhlasali

Päärakennuksen juhlasalissa voit järjestää maksimissaan 800 vieraan juhlavan tilaisuuden.

Juhlasalin palveluista näet lisätietoja juhlasalin tapahtumaohjeesta

Juhlasalissa järjestettäviin tilaisuuksiin tulee aina tilata naulakkopalvelut. 

Tila tulee varata neljä (4) viikkoa ennen tilaisuutta. (Hintaluokka A12)

Pieni juhlasali

Pieni juhlasali sopii 200 hengen luento- ja juhlatilaisuuksiin. Salin kiinteät kalusteet ja sisustus ovat arkkitehti J.S. Sirénin käsialaa. Tilaisuuksien mahdolliset tarjoilut voi järjestää tilan edessä olevassa aulassa. Aulaan on mahdollista järjestää myös ilmoittautumispiste, muutama ständi/näytteilleasettaja tai muuta pientä toimintaa. Lisätietoja tilasta yliopiston tilojen esittelysivulta

Agora

Eteläinen sisäpiha katettiin peruskorjauksessa. Sinne sijoitettiin kuvanveistäjä Ivan Martosin Aleksanteri I:n veistos, joka aiemmin oli Kansalliskirjaston puistikossa. Agorassa voi järjestää esimerkiksi cocktail-tilaisuuksia tai konferenssikahvituksia posterisession yhteydessä.

Oppimistori Studium

Tilassa oli aiemmin museonäyttely ja sitä ennen kirjasto. Uudistunut museo avautuu lokakuussa päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Studium-tila koostuu viidestä eri tilasta, jotka on yhdistetty päätilaan (Studium 1) omilla sisäänkäynneillä. Varatessasi kaikki tilat (Studium 1-5) tilan kokonaiskapasiteetti on 88 henkeä. 

Paikkamäärä: Studium 1: 48, Studium 2: 12, Studium 3: 8, Studium 4: 8, Studium 5: 12 

Etsitkö näitä?