Psy­ko­lo­gian, op­pi­mi­sen ja kom­mu­ni­kaa­tion toh­to­rioh­jel­ma

Psykologian, oppimisen ja kommunikaation tohtoriohjelma (PsyCo) on monitieteinen kansainvälinen tohtoriohjelma. PsyCo kattaa tutkimuksen, jota tehdään niin psykologian, kasvatustieteen, kognitiotieteen ja kuin puhetieteiden alueilla. Näillä alueilla tehtävä tutkimus voi sijoittua esimerkiksi kognitiivisen aivotutkimuksen, kehityspsykologian, persoonallisuuspsykologian, oppimisen, kehittävän työntutkimuksen ja yliopistopedagogiikan alueille. Tutkimusasetelmat voivat vaihdella kokeellisesta tutkimuksesta epidemiologiseen tutkimukseen ja tutkimusteemat voivat vaihdella laveasti edustaen esimerkiksi neurotieteen käyttäytymistieteellisiä sovelluksia, kehitys- tai persoonallisuuspsykologiaa, psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia, oppimista, oppimisen teknologisia sovelluksia tai ihmisten välistä vuorovaikutusta, yliopistopedagogiikkaa, kommunikaatiota sekä kielen ja puheen tutkimusta eri näkökulmista.