Yritysyhteistyön palvelut tutkijoille

Autamme Helsingin yliopiston tutkijoita löytämään yrityskumppaneita ja yhteisökumppaneita tutkimukseensa. Tuemme yliopiston tutkijoita neuvotteluissa ja keskusteluissa yritysten kanssa.
Näin autamme tutkijaa yritysyhteistyössä

Yritysyhteistyön tiimi auttaa yliopiston tutkijoita monissa eri yritysyhteistyön kysymyksissä, muun muassa:

  • yrityskumppanin tai yhteisökumppanin löytäminen
  • yritysrahoittajan löytäminen
  • neuvottelutuki tutkijoille, joilla on potentiaalinen kumppani
  • yrityksen aineistojen ja datan hyödyntäminen
  • yrityksen tilojen, tarvikkeiden tai henkilökunnan käyttäminen
  • tutkimuskonsortioiden rakentaminen, esim. Business Finlandin Co-innovation-instrumenttia tai EU:n tutkimusrahoitusinstrumentteja varten.

Jos olet Helsingin yliopiston tutkija, etkä ole aivan varma siitä, mihin voit yliopiston puolesta sitoutua, ota aina yhteyttä yritysyhteistyön palveluihin.

Autamme myös tutkijoita varmistamaan, ettei sopimuksiin jää epäselvyyksiä. Helsingin yliopiston tutkimuksen juristit työskentelevät tiiviisti yritysyhteistyön tiimin kanssa.

Tunnemme suomalaiset suuryritykset hyvin. Myös monet ulkomaiset yritykset käyvät jatkuvaa vuoropuhelua kanssamme.

Kuinka päästä alkuun?

Haluatko testata, mitkä yritykset patentoivat tutkimusalueellasi? Jos olet Helsingin yliopiston tutkija, kirjaudu sisään Patent Similarity -tietokantaan yliopiston käyttäjätunnuksillasi ja testaa. Tietokannasta saattaa löytyä sinulle sopivia tutkimuskumppaneita!

Yritysyhteistyön pikaopas on julkaistu myös pdf-muodossa. Nopeat ohjeet kumppanien löytämiseksi ja yritysyhteistyön aloittamiseksi saat englanninkielisestä lehtisestämme Handbook to Business Collaboration (linkki vie Flamma-intranetiin ja vaatii kirjautumisen).

Helsingin yliopiston tutkija: lue lisää yritysyhteistyöstä Flamma-intranetistä (linkki vaatii kirjautumisen).

Tutustu myös