Palvelut tutkijoille

Nämä sivut tarjoavat tietoa tutkijoille ja muille tieteen ammattilaisille suunnatuista palveluista, kuten avoimesta tieteestä, aineistonhallinnasta, yritysyhteistyöstä ja tutkimusetiikasta.
Palveluita avoimeen ja eettiseen tieteeseen

Avoimuus on yliopiston toimintatapa. Tarjoamme tutkijoillemme monia palveluita, jotka auttavat tutkijaa tekemään tieteestään avoimempaa. Tuemme avointa julkaisua muun muassa rinnakkaistallennuksessa ja julkaisumaksuissa. Edistämme myös vastuullista datanhallintaa ja julkaisumetriikkaa.

Tutkimusinfrastruktuurimme ovat tutkijoidemme käytettävissä ja niistä moni tuottaa avoimesti hyödynnettävää dataa. Tutkimuseettiset toimikuntamme arvioivat ennakkoon tutkimusten eettisyyttä.

Rahoituksen, yhteistyön ja kaupallistamisen palveluita

Autamme tutkijoitamme menestymään kilpailluissa rahoitushauissa kuten Euroopan tutkimusneuvoston arvostetuissa apurahoissa.

Yritysyhteistyön palvelumme yhdistävät yrityksiä ja tutkijoitamme, joilla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Tuemme tutkijoitamme, jotka haluavat jalostaa tutkimuksestaan kaupallista menestystä.

Palveluntuottajat

Helsingin yliopistossa työskentelee yhteensä yli 3 000 asiantuntijaa. Moni heistä on mukana tuottamassa palveluita tutkijoille. Tutustu myös tutkijoiden palveluntuottajiin!

Sinua voisi kiinnostaa myös