Tiedekerhot
Tiedekerhoilla innostetaan lapsia tieteiden pariin sekä tarjotaan positiivisia tunne-elämyksiä. Helsingin yliopistossa järjestetään kerhoja sekä tieteenalakohtaisesti että ilmiölähtöisesti, tieteenalojen rajoja ylittäen.
Yleistä kerhoista

Kerhoja on tarjolla lähikerhoina, mutta myös virtuaalisesti. Virtuaalikerhot mahdollistavat ainutlaatuisella tavalla pitkäjänteisen tieteiden harrastamisen myös niille lapsille, jotka eivät pääse osallistumaan perinteisiin kerhoihin esimerkiksi maantieteellisen sijainnin,vanhempien aikataulujen tai kerhopaikkojen nopean täyttymisen vuoksi.

Yliopiston kampuksilla järjestettävissä kerhoissa on osallistumismaksu. Maksulla katetaan kerhon järjestämisestä aiheutuvat henkilöstö-, tila- ja materiaalikulut.

Ajankohtaiset kerhot

Kevään 2022 ohjelmointi, sekä kemiakerhot ovat päättyneet, matematiikkakerhot jatkuvat vielä toukokuussa. Tervetuloa syksyllä mukaan alkaviin kerhoihin!

Summamutikan matematiikkakerhot

Yläkoulun matematiikkakerho

Kerho alkaa viikolla 11 (14.3.) ja viimeinen kerhokerta pidetään viikolla 22 (30.5.). Kerho tapaa viikoittain maanantaisiin 16:15-17:15 etänä zoomin välityksellä.

Pääsiäismaanantaina kerhoa ei järjestetä.Kerhoon voi ilmoittautua niin kauan kuin tilaa riittää ja myös kerhon alettua pääsee mukaan.

Katso myös