Tiedekerhot

Tiedekerhoilla innostetaan lapsia tieteiden pariin sekä tarjotaan positiivisia tunne-elämyksiä. Helsingin yliopistossa järjestetään kerhoja sekä tieteenalakohtaisesti että tieteenalojen rajoja ylittäen.
Yleistä kerhoista

Tarjoamme kerhoja paitsi läsnätoteutuksella myös etänä. Virtuaalikerhot mahdollistavat pitkäjänteisen tieteiden harrastamisen myös niille lapsille, jotka eivät pääse osallistumaan perinteisiin kerhoihin esimerkiksi maantieteellisen sijainnin,vanhempien aikataulujen tai kerhopaikkojen nopean täyttymisen vuoksi.

Kerhojen mahdollisilla osallistumismaksulla katetaan kerhon järjestämisestä aiheutuvia henkilöstö-, tila- ja materiaalikuluja.

Ohjelmointikerhot

Linkki järjestää kerhoja syys- ja kevätlukukaudella. Kerhojen ajankohtaiset tiedot ja ilmoittautuminen löytyvät Linkin kotisivuilta.

Tarjolla on monenlaista aloitteleville sekä kokeneemmille ohjelmoijille sopivaa toimintaa, alakoululaisista aina lukiolaisiin. Kerhoja järjestetään sekä etänä että paikan päällä Kumpulassa. Hauskanpitoa ja onnistumisen elämyksiä on tarjolla kaikissa kerhoissa!

Matematiikkakerhot

Lukion matematiikkakerho: Haastavaa matematiikkaa

Lukiolaisille tarkoitettu haastava matematiikkakerho. Aiheina on esimerkiksi kombinatoriikkaa, epäyhtälöitä, irrationaalilukuja ja verkkoja. 

Aika: Tiistaisin klo 18–19:30, 12.9.–19.12.

Hinta: Ilmainen

Ilmoittautuminen: Alla olevan lomakkeen kautta.

Alakoulun kerho: Matematiikan salat

Kuvaus: Tässä kerhossa tutkimme matematiikan aiheita erilaisten peli ja pulma-aktiviteettien avulla. Edellisen vuoden sisältö keskittyi geometriaan, joten tänä vuonna perehdymme muihin osa-alueisiin, kuten todennäköisyyteen ja ongelmaratkaisuun. Tutkitaan matikkaa uudella tavalla!

Aika: Maanantaisin klo 16–17, 11.9. alkaen ja viimeinen kerhokerta 19.12.
Keskiviikkoisin klo 16–17, 13.9. alkaen ja viimeinen kerhokerta 20.12. (ryhmä täynnä)

Taso: Luokkien 3–5 oppilaille.

Ilmoittautuminen: Alla olevan linkin kautta.

Hinta: Ilmainen