Tiedekasvatus

Lapsille, nuorille ja koko perheille innostusta tieteiden opiskeluun ja harrastamiseen. Opettajille työkaluiksi uusia pedagogisia ratkaisuja ja tueksi koulutusta.

Innostusta ja oivalluksia lapsille, nuorille ja perheille – tukea opettajille

Lapsia, nuoria ja koko perheitä eri tieteiden opiskelun ja harrastamisen pariin innostavan monialaisen tiedekasvatustoiminnan kautta Helsingin yliopisto – yhteistyössä lukuisten kansallisten ja kansainvälisten tahojen kanssa – tutkii ja kehittää uusia pedagogisia ratkaisuja sekä kouluttaa niin tulevia kuin nykyisiäkin opettajia niiden hyödyntämiseen kaikenlaisessa opetuksessa.

Lahjoita tiedekasvatukselle

Tiedekasvatusrahastoon toivotaan lahjoituksia lasten ja nuorten hyvän tulevaisuuden tukemiseen. Lahjoitusten turvin Helsingin yliopiston tiedekasvatustoimintaa voidaan kehittää ja laajentaa. Lisäksi tuetaan toimintaan liittyvää tutkimusta sekä uusien opetusmenetelmien ja oppimisympäristöjen kehitystyötä Suomessa ja kansainvälisesti.

Ajankohtaista

Tapahtumia

28.2. 2019
to 28.2.2019 16.00-18.00 Tiedekulma - Think Lounge 2krs Yliopistonkatu 4...
5.3. 2019
ti 5.3.2019 16.00-17.30 Helsingin yliopisto, Päärakennus, Suuri juhlasali ...

Vaikuttavaa tiedekasvatusta ja pedagogisia innovaatioita vuodesta 2003

Tilaa tiedekasvatuksen uutiskirje

Oletko kiinnostunut saamaan sähköpostitse tietoa Helsingin yliopiston tiedekasvatustoiminnan ajankohtaisista asioista, tarjonnasta lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille eri asteilla? Tilaa Helsingin yliopiston tiedekasvatusuutiset.