Tiedekasvatus

Tiedekasvatus
Lapsille, nuorille ja koko perheille innostusta tieteiden opiskeluun ja harrastamiseen. Opettajille uusinta tutkimustietoa, uusia pedagogisia ratkaisuja ja koulutusta.
Lapsille, nuorille ja koko perheille innostusta tieteiden opiskeluun ja harrastamiseen. Opettajille uusinta tutkimustietoa, uusia pedagogisia ratkaisuja ja koulutusta.

Innostusta ja oivalluksia lapsille, nuorille ja perheille – tukea opettajille

Lapsia, nuoria ja koko perheitä eri tieteiden opiskelun ja harrastamisen pariin innostavan monialaisen tiedekasvatustoiminnan kautta Helsingin yliopisto tutkii ja kehittää uusia pedagogisia ratkaisuja sekä kouluttaa niin tulevia kuin nykyisiäkin opettajia niiden hyödyntämiseen kaikenlaisessa opetuksessa, monipuolisessa yhteistyössä lukuisten kansallisten ja kansainvälisten tahojen kanssa.

HAE LUMA2020 -ohjelmaan 22.9. mennessä

Kaipaatko uusia ideoita opetukseen tai apua uuden opetussuunnitelman toteutukseen? Hae mukaan uuteen LUMA-ohjelmaan, jossa mukana olevilla oppimisyhteisöillä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan oman koulun tarpeisiin räätälöityä LUMA-toimintaa asiantuntijoiden avustuksella.

Ajankohtaista

Tapahtumia

Tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia tässä kategoriassa. Katso kaikki tapahtumat

Vaikuttavaa tiedekasvatusta ja pedagogisia innovaatioita vuodesta 2003

Tilaa tiedekasvatuksen uutiskirje

Oletko kiinnostunut saamaan sähköpostitse tietoa Helsingin yliopiston tiedekasvatustoiminnan ajankohtaisista asioista, tarjonnasta lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille eri asteilla? Tilaa Helsingin yliopiston tiedekasvatusuutiset.

Lahjoita tiedekasvatukselle

Tiedekasvatusrahastoon toivotaan lahjoituksia lasten ja nuorten hyvän tulevaisuuden tukemiseen. Lahjoitusten turvin Helsingin yliopiston tiedekasvatustoimintaa voidaan kehittää ja laajentaa. Lisäksi tuetaan toimintaan liittyvää tutkimusta sekä uusien opetusmenetelmien ja oppimisympäristöjen kehitystyötä Suomessa ja kansainvälisesti.