Tiedekasvatus

Lapsille, nuorille ja koko perheille innostusta tieteiden opiskeluun ja harrastamiseen. Opettajille työkaluiksi uusia pedagogisia ratkaisuja ja tueksi koulutusta.

Innostusta ja oivalluksia lapsille, nuorille ja perheille – tukea opettajille

Lapsia, nuoria ja koko perheitä eri tieteiden opiskelun ja harrastamisen pariin innostavan monialaisen tiedekasvatustoiminnan kautta Helsingin yliopisto tutkii ja kehittää uusia pedagogisia ratkaisuja sekä kouluttaa niin tulevia kuin nykyisiäkin opettajia niiden hyödyntämiseen kaikenlaisessa opetuksessa, monipuolisessa yhteistyössä lukuisten kansallisten ja kansainvälisten tahojen kanssa.

Lahjoita tiedekasvatukselle

Tiedekasvatusrahastoon toivotaan lahjoituksia lasten ja nuorten hyvän tulevaisuuden tukemiseen. Lahjoitusten turvin Helsingin yliopiston tiedekasvatustoimintaa voidaan kehittää ja laajentaa. Lisäksi tuetaan toimintaan liittyvää tutkimusta sekä uusien opetusmenetelmien ja oppimisympäristöjen kehitystyötä Suomessa ja kansainvälisesti.

Ajankohtaista

Tapahtumia

3.6. 2019
ma 3.6.2019 9.00-17.00 Exactum Pietari Kalmin katu 5 Helsinki...
11.6. 2019
ti 11.6.2019 9.00-11.00 Tiedekulma, Fönster Yliopistonkatu 4 Helsingin...

Vaikuttavaa tiedekasvatusta ja pedagogisia innovaatioita vuodesta 2003

Tilaa tiedekasvatuksen uutiskirje

Oletko kiinnostunut saamaan sähköpostitse tietoa Helsingin yliopiston tiedekasvatustoiminnan ajankohtaisista asioista, tarjonnasta lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille eri asteilla? Tilaa Helsingin yliopiston tiedekasvatusuutiset.