Konferenssi 7.2.2019

Lämpimästi tervetuloa opettajankoulutuksen tutkimusperustaisen kehittämisen konferenssiin!

Helsingin yliopiston opettajankoulutuksen kehittämishankekokonaisuus järjestää opettajankoulutuksen tutkimusperustaisen kehittämisen konferenssin ”Towards Sustainable Research and Pedagogies in Teacher Education” torstaina 7.2.2019 Minerva-torilla. Päivän tapahtuma jatkuu illalla yliopiston vararehtorin vastaanotolla yliopiston päärakennuksessa.

• to 7.2.2019 klo 10.00-16.00 konferenssi Minerva-torilla (Siltavuorenpenger 5A)
  • to 7.2.2019 klo 16.30-18.30 yliopiston vararehtorin vastaanotto (Lehtisali, yliopiston päärakennus)

Keynote: Professor Viv Ellis (King's College London).

Viv Ellis is Professor of Educational Leadership and Teacher Development at King’s College London and Co-Director of the Centre for Innovation in Teacher Education and Development (CITED), a partnership with Teachers College, Columbia University. His research focuses on teacher education and development, with particular interests in cultural-historical activity theory, rhetoric and practice-developing research. His most recent book (with Jane McNicholl) is Transforming Teacher Education: Reconfiguring the Academic Work (Bloomsbury).  He is also an Honorary Research Professor at Teachers College, Visiting Professor at Central China Normal University and a Professor II at Western Norway University of Applied Sciences in Bergen.

• TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ! Emme valitettavasti voi vastaanottaa uusia ilmoittautumisia. Voit tiedustella vapautuvia paikkoja: iina.mannikko@helsinki.fi
  • Konferenssi on kaikille avoin ja ilmainen