Ota yhteyttä

Tule mukaan tekemään riemuvuodesta ikimuistoista juhlavuotta!

Monisatavuotista promootioperinnettä ei aiemmin ole huomioitu kampanjalla, juhlavuodella tai näin mittavalla ohjelmalla. Perinne on Suomessa vain vahvistumassa - nyt on aika pysähtyä tutkimaan sen historiaa ja pohtimaan, mikä perinteessä on arvokkainta, ja mitä kenties voitaisiin päivittää uudelle vuosituhannelle!

Olitpa kovan luokan traditionalisti tai akateemisia muotoja vähemmän tunteva yliopistolainen tai kiinnostunut kadunmies, löydät varmasti jotain uutta ja mielenkiintoista tänä riemuvuonna 2023!
Miten voi osallistua riemuvuoden tapahtumiin?

Voiko hanketta tukea? Kyllä! Jokainen voi tiedottaa riemuvuodesta  ja sen tapahtumista sekä tuotteista omalle lähipiirilleen, ja rahallisesti hanketta voi tukea tekemällä allaolevin ohjein lahjoituksen promootion riemuvuoden kampanjaan.

Voiko kertoa omista promootiokokemuksistaan? Suomalaisen Kirjallisuuden Seura ja Svenska Litteratursällskapet järjestävät keväällä 2023 yhteisen muistitietokeruun. Voit kertoa omia muistojasi suomeksi tai ruotsiksi.

Missä voi tavata muita promootioentusiasteja? Jo ennen keväisten promootiokulkueiden seuraamista voi jo helmikuussa osallistua ensimmäiseen promootioaiheiseen tilaisuuteen. Ohjelmasivulla on listattu kaikki tapahtumat - ota promootiotoverisikin mukaan!

Mistä koko hankkeessa on kyse? Riemuvuosi päätettiin toteuttaa vuonna 2021 juhlistamaan jo sadatta filosofisen tiedekunnan promootiota. Sittemmin projekti on laajentunut koskemaan koko historiallista ilmiötä ja tähtää sen tunnustamiseen kansainvälisesti merkittäväksi suomalaiseksi aineettomaksi perinteeksi. Katso tästä viestit ja tavoitteet!

Miten pääsen kevään promootioon? Jos olet määräaikaan mennessä suorittanut tutkinnon tänä keväänä järjestettävässä tiedekunnassa voit ilmoittautua promootiossa vihittäväksi läsnäolevana tai absensina. Eläinlääketieteellisellä, filosofisella, oikeustieteellisellä ja teologisella tiedekunnilla on tätä varten omat kotisivut!

Lahjoita promootioperinteelle

 

Voit tehdä lahjoituksen promootioperinteen hyväksi yliopistomme lahjoituslomakkeen kautta (ajankohtaiset kampanjat, liiku nuolella kunnes löydät kohdan Promootion riemuvuosi 2023!)

Tabula gratulatoria