Aikaisempia valintakoetehtäviä

Tältä sivulta löydät aikaisempien vuosien valintakoetehtäviä. Huomaathan, että kaikkiin tehtäviin ei ole saatavilla esimerkkivastauksia tai arvosteluperusteita. Joistakin tehtävistä on myös poistettu tekstiä, kuvia tai muuta aineistoa tekijänoikeudellisista syistä. Tällaiset aineistot saa tarvittaessa nähtäville valintakokeiden näyttö- ja kopiointipalvelun kautta.

Kaikki tältä sivulta löytyvät valintakokeita koskevat tiedostot eivät ole täysin saavutettavia, koska ne saattavat sisältää esim. kuvia, jotka ovat olleet oleellisia kokeen tai arvosteluperusteiden kannalta. Lisätietoa saavutettavista valintakokeista ja arvosteluperusteista saat lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen hakijapalvelut@helsinki.fi. Verkkosivuiltamme löydät myös tietoa yksilöllisistä järjestelyistä valintakokeissa. Pyrimme auttamaan jokaista hakijaa yksilöllisin järjestelyin tarpeen mukaan.

Yhteistyökokeet

Muut kokeet

Yhteistyökokeet

Muut kokeet

Seuraavissa hakukohteissa ei ole julkaistu toisen vaiheen valintakoetehtäviä, eikä arvosteluperusteita:

  • Pohjoismaiset kielet (ruotsi toisena kotimaisena kielenä)
  • Suomen kieli ja kulttuuri (kansainvälisille opiskelijoille)
  • Venäjä (vieraana kielenä)
  • Venäjä (äidinkielenä)

Jos osallistuit johonkin näistä kokeista ja tarvitset kokeen ja/tai arvosteluperusteet nähtäväksi, ota yhteys hakijapalveluihin.