Elintarvike- ja ravitsemustieteiden tutkimusryhmät keskittyvät elintarvikkeiden laatuun, turvallisuuteen ja ravitsemukseen sekä ihmisen että ympäristön terveyttä tukevien ratkaisujen kehittämiseksi. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on edesauttaa siirtymää kohti kestävää ruokajärjestelmää kehittämällä uusia innovatiivisia elintarvikkeita sekä tuottaa tietoa koskien kestäviä ruokavalintoja. Tutkimustyötä tehdään yhteistyössä sekä kansallisten että kansainvälisten organisaatioiden ja elinkeinoelämän edustajien kanssa.
Tutustu tutkimusryhmiimme englanninkielisellä sivustolla
Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osaston tutkimusryhmät esitellään englanninkielisellä sivustolla. Kansainvälisen tutkimuksen kieli on englanti, joten tutkimusryhmien sivustot ovat yleensä englanninkielisiä.
Ryhmät esitellään aakkosjärjestyksessä ryhmän johtajan sukunimen mukaan.