Alumnit

Lääketieteellisen tiedekunnan alumneja ovat kaikki nykyiset ja entiset opiskelijat ja työntekijät. Tavoitteenamme on luoda laaja, eri-ikäisistä alumneista koostuva yhteisö. Alumnius on yhteenkuuluvuutta, kollegiaalisuutta ja ylpeyttä omasta opinahjosta. Alumnina olet mukana rakentamassa Helsingin yliopiston ja lääketieteellisen tiedekunnan menestystarinaa.

Helsingin yliopiston monipuoliseen alumnitoimintaan voit tutustua yliopiston alumnisivuilla.

Luo yhteys yliopistoon ilmoittautumalla Helsingin yliopiston alumniksi. Voit myös liittyä Helsingin yliopiston Alumniyhdistykseen.

Hyödynnä alumniutesi! Pysy skarppina lukemalla tiedeuutisia, verkostoidu monialaisesti tapahtumissa, syvennä osaamistasi täydennyskoulutuksessa. Valitse itsellesi sopiva tapa osallistua. Yhdessä olemme Suomen suurin asiantuntijaverkosto. Mukana meitä on jo lähes 30 000.

AMCH -aamupäivä 14.9. klo 8-9 (kahvit 7.30 alkaen)
Tervetuloa kuulemaan Meilahden kampuksen ajankohtaisasioista AMCH-aamupäivän merkeissä. Näkökulmana yliopistosairaalan asema nyt ja tulevaisuudessa. Vieraaksi saamme hallintopolitiikan alivaltiosihteeri Päivi Nergin Valtioneuvostosta. Tilaisuus järjestetään Biomedicum 1 luentosalissa 1.  Varaa ajankohta jo nyt kalenteriisi ja tule mukaan!

AMCH-aamupäivä, juhlatilaisuus 14.12. klo 8-10 (kahvit 7.30 alkaen)
Tilaisuudessa tullaan kuulemaan Meilahden kampuksen ajankohtaisasioita. Lisätietoja syksyn 2018 aikana. Varaa kuitenkin ajankohta jo nyt kalenteriisi!

Tiedekunnan vuosipäivää juhlistetaan seuraavan kerran 30.1.2019!
Tilaisuudessa tullaan kuulemaan tiedekunnan kokeneita ja uusia asiantuntijoita, viettämään aikaa verkostoituen ja kulttuuriin tutustuen. Varaa ajankohta jo nyt kalenteriisi ja pysy kuulolla, ilmoittautuminen alkaa loppuvuodesta! Täällä tunnelmia viime vuosipäivästä.

Studia Medicina -luentosarja
Lääketieteellinen tiedekunta järjestää yhdessä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin ja Biomedicum Helsinki -säätiön kanssa Studia Medicina -luentosarjaa, joka on avoin kaikille kiinnostuneille. Eri teemoihin keskittyviä luentotilaisuuksia järjestetään noin kahden kuukauden välein syys- ja kevätlukukaudella. Luennoista tiedotetaan järjestäjien verkkosivuilla sekä lehti-ilmoituksella. Lisätietoa Studia Medicinasta: kirsi.varmo@hus.fi.

Tapahtumat Biomedicumilla
Biomedicum Meilahdessa toimii näyttämönä monille eri konferensseille, väitöstilaisuuksille ja seminaarisarjoille. Päivitetty Biomedicumin tapahtumakalenteri löytyy täältä.

Lääketieteellisen tiedekunnan ja HUS:n yhdessä järjestämä Päättäjät kohtaavat professorit -tilaisuus kokosi yhteen akateemisia avainhenkilöitämme sekä vaikuttajia. Esimerkkien avulla nostettiin esiin Meilahden tutkimusta, opetusta sekä uusia innovaatioita.

Lue tilaisuudesta lisää täältä.

Lääketieteellinen tiedekunta juhlisti vuosipäiväänsä 31.1.2018 Biomedicum 1 tiloissa Meilahden kampuksella. Käy lukemassa lisätietoja täältä ja tutustu tapahtuman jälkeen nostettaviin tunnelmapaloihin samalla sivustolla. Tiedekunnan Vuoden Alumni 2018 julkistettiin vuosipäivässä!

Lääketieteellinen tiedekunta on vuodesta 2011 alkaen valinnut tiedekunnan Vuoden Alumnin.

Tiedekunnan Vuoden Alumni 2018 on infektiosairauksien professori Anu Kantele. Tutustu aiempiin tiedekunnan Vuoden Alumneihin täällä.

Nyt voit antaa tukesi Helsingin yliopiston lääketieteelliselle tutkimukselle lahjoittamalla tekstiviestillä (10 €)

Lähetä viesti: LÄÄKETIEDE
numeroon: 16499

Saat vastausviestin vahvistukseksi.

--

Lääketieteen tukeminen on mahdollista myös laajempien lahjoitusten muodossa. Lisätietoa eri lahjoitusmuodoista löydät täältä.
Rahastolahjoittaminen on mahdollista nyt myös helposti sähköisesti. Lääketieteen rahastoon lahjoittaminen onnistuu ko. sivustolla valitsemalla sivuilla lahjoituskohteeksi 'Rahastolahjoitukset' ja rahastoksi 'Lääketieteen rahasto'.