Lahjoita lääketieteelle, psykologialle ja logopedialle

Yksi Euroopan parhaista ja vanhimmista lääketieteellisistä tiedekunnista on Helsingissä ja se kuuluu myös alallaan maailman 100 parhaan joukkoon. Monitieteisen terveyden ja hyvinvoinnin tutkimuksen ja opetuksen sekä niihin perustuvan hoidon kautta voidaan löytää uusia ratkaisuja terveyden ja hyvinvoinnin globaaleihin kysymyksiin. Voit tukea tärkeää työtämme lahjoittamalla.

Haluamme esimerkiksi ratkaista syövän arvoituksen, lisätä ymmärrystä aivoista ja niiden hyvinvoinnista, ymmärtää ihmisen aineenvaihdunnan monia ulottuvuuksia ja parantaa tulehdussairauksista. Tiedekunnasta valmistuu lääkäreiden ja hammaslääkäreiden lisäksi laillistettuja psykologeja ja puheterapeutteja, ja koulutamme psykoterapeutteja.

Haluamme entisestään vahvistaa tutkimusalojamme, tehdä uusia avauksia sekä kehittää ja soveltaa tutkimukseen perustuvaa hoitoa. Lahjoitusvaroilla voimme rekrytoida alojensa parhaita asiantuntijoita, kehittää oppimisympäristöjä ja nuorten ammattilaisten osaamista sekä tukea tutkimusta ja alojensa parhaita nousevia osaajia.

Lahjoituksen voi kohdentaa haluamalleen alalle, ja lahjoituksen voi tehdä verkko- tai tilisiirtolahjoituksen ohella esimerkiksi merkkipäiväkeräyksenä tai testamentilla. Voit tutustua lääketieteellisen tiedekunnan aloja tukevien rahastojen kokonaisuuteen yliopiston lahjoittamisen verkkosivuilla, ja uusia rahastoja lääketieteellisen tiedekunnan alojen tueksi perustetaan vuosittain lahjoittajien toiveesta.

Merkittävä osa tiedekunnan professoreista työskentelee osittain tai kokonaan lahjoitusvarojen tuella, ja voimme myöntää apurahoja ja stipendejä tutkijoille ja opiskelijoille useita kymmeniä tuhansia vuodessa. Ratkaisut suuriin yhteisiin kysymyksiin löydetään vaikuttavalla yhteistyöllä.

Näin lahjoitat

Tee lahjoitus helposti verkossa.

Voit myös lahjoittaa tilisiirrolla.

Tilinumero: Nordea: IBAN = FI15 1660 3001 0767 70, BIC = NDEAFIHHSaaja: Helsingin yliopiston rahastot

Viestiksi: Rahaston nimi tai lahjoituksen tarkoitus, lahjoittajan nimi ja yhteystiedot.  

850 euroa ja sitä suuremmista lahjoituksista pyydämme täyttämään myös lahjakirjan.

Lue lisää lahjoittamisesta.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisätietoja lahjoittamisesta. Lisätietoja saat yliopiston lahjoittajasuhteista lahjoittajasuhteet@helsinki.fi tai puhelimitse 029 41 234 78. Tutustu yliopiston lahjoittajasuhteiden tiimiin yliopiston lahjoittamisesta kertovilla sivuilla.

Lahjoitukset vaikuttavat tiedekunnassa merkittävällä tavalla
Tutustu lahjoitusprofessuurien tärkeään työhön

Professuurin lahjoittaminen on investointi tärkeän tutkimusalueen edelläkävijyyteen tai uuden tutkimusalan synnyttämiseksi. Kiitos lahjoittajat ja yhteistyökumppanit!

Katso kaikki lääketieteellisen tiedekunnan lahjoitusprofessuurit.

Lahjoitusuutiset