Tutustu tutkimuspohjaisiin innovaatioihimme Slushissa

Toivo paremmasta tulevaisuudesta kannustaa luomaan uutta. Haluamme auttaa tutkijoita ja sijoittajia sekä kaikkia tutkimuspohjaisista innovaatioista kiinnostuneita löytämään toisensa. Tervetuloa tapaamaan tutkijoitamme ja opiskelijoitamme Slushiin 30.11.–1.12.2023!
Luodaan yhdessä toivoa innovaatioilla ja yrittäjyydellä

Helsingin yliopistossa uskomme, että tieteestä kumpuavat innovaatiot ovat tulevaisuuden teknologioiden kasvualusta. Parhaimmillaan ne lisäävät hyvinvointia ja auttavat rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta.

Esittelemme Slushissa tutkimukseen pohjautuvia ratkaisuja, jotka vastaavat esimerkiksi erilaisiin terveyden, energiatalouden ja kestävyyden haasteisiin. Tule tapaamaan meitä ja luomaan yhdessä ratkaisuja maailman parhaaksi!

Helsingin yliopisto ja Helsingin Innovaatiopalvelut Oy ovat Slushin pääyhteistyökumppaneita.

Slushissa esiteltävät tutkimuksen kaupallistamishankkeet
Slushissa esiteltävät Helsingin yliopistosta ponnistaneet spinout-yritykset
Y Science yhdistää tiedeyhteisön ja yritykset

Y Science kokoaa Slushin avauspäivänä 30.11. yhteen tiedeyhteisön ja yritysmaailman toimijat etsimään yhdessä ratkaisuja esimerkiksi terveyteen, ruokajärjestelmiin sekä metsään ja ympäristöön liittyviin haasteisiin.

Slushin oheistapahtumassa käydään keskusteluja sekä kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja, ja pitch-finaalissa tiimit kilpailevat kolmessa kategoriassa: terveys, ruokateknologia sekä uudet materiaalit. Science to Business Runway esittelee seitsemän Helsingin yliopiston elämäntieteiden tutkimuksesta ponnistavaa uutta ratkaisua.

Y Science on Helsingin yliopiston elämäntieteiden instituutin HiLIFEn vuosittain järjestämä Slushin virallinen oheistapahtuma. Tapahtuma tuo yhteen tutkijoita, tieteeseen perustuvista teknologioista kiinnostuneita sijoittajia, mahdollisia liikekumppaneita ja muita sidosryhmiä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa mukaan!

Tutustu Helsingin yliopiston innovaatiotoimintaan ja yritysyhteistyöhön

Tutkimuksella on voimaa muuttaa maailmaa. Meillä on rohkeita tekijöitä ja monipuolista osaamista, jotta tutkittu tieto siirtyy käytäntöön yhä vaikuttavammin. Ratkaisut maailman parhaaksi rakennetaan yhdessä.

Ota yhteyttä Helsingin Innovaatiopalveluihin

Helsingin Innovaatiopalvelut Oy on Helsingin yliopiston teknologiansiirtoyhtiö. Sen liiketoiminnan kehittämisen ja IPR-asiantuntijat antavat mielellään lisätietoa tutkimuksen kaupallistamisesta, teknologioiden lisensoinnista ja tiedepohjaisten spinout-yritysten muodostamisesta.