Innovaatiotapahtumat

Järjestämme säännöllisesti kampuksilla erilaisia innovaatioaiheisia tapahtumia infotilaisuuksista verkostoitumistilaisuuksiin. Osallistumme myös säännöllisesti muiden järjestämiin konferensseihin ja messuihin. Tule mukaan!
Seuraavat tapahtumat
Osallistu tilaisuuksiin
Cheese 'n' Wine - alustuksia ja verkostoitumista

Cheese 'n' Wine on kampuksilla kiertävästi noin kerran kuussa järjestettävä avoin tilaisuus, joka sisältää lyhyitä esityksiä innovoivilta tutkijoilta, opiskelijoilta, yrityksiltä sekä mahdollisesti innovaatioita rahoittavilta tahoilta. Esityksien jälkeen on runsaasti aikaa verkostoitumiselle sekä tarjoiluille.

Tilaisuudet ovat tarkoitettu niin tutkijoille, opiskelijoille, yrityksille, sijoittajille, rahoittajille, kolmannen sektorin toimijoille, sekä muille innovaatiotoimintaa tukeville toimijoille.Vuoden 2024 Cheese 'n' Wine tilaisuudet: 

  • 15.2.2024 Kumpulan kampus
  • 14.3.2024 Viikin kampus
  • 25.4.2024 Meilahden kampus
  • 16.5.2024 Keskustakampus
  • 29.8.2024 Meilahden kampus
  • 26.9.2024 Viikin kampus
  • 24.10.2024 Kumpulan kampus
  • 14.11.2024 Keskustakampus

Aikaisempien tilaisuuksien puhujat ja aiheet löydät englanninkieliseltä sivultamme.

Health Talks

Health Talks on terveyteen, biotieteisiin ja yrittäjyyteen keskittyvä tapahtumasarja. Kutsumme ammattilaisia ja asiantuntijoita jakamaan tietonsa ja viisautensa kaikille aiheista kiinnostuneille. 

Y Science

Y Science on Slushin virallinen sivutapahtuma, jonka järjestää Helsinki Institute of Life Science (HiLIFE) yhteistyössä Health Capital Helsingin, Viikki Food Design Factoryn ja Metsäteollisuuden kanssa.

Tapahtuma kokoaa yhteen uteliaan tiedeyhteisön ja yritysmaailman inspiroimaan konkreettista toimintaa yhteiskuntaan biotieteiden alalla. Ohjelmalla, joka on täynnä jännittäviä keskusteluja, takkakeskusteluja ja aloituspuheita, Y Science pyrkii edistämään tieteeseen perustuvan liiketoiminnan arvostusta ja kannustaa tutkijoita omaksumaan erilaisen tavan ajatella vaikuttavuutta

 

 

Tule tapaamaan meitä messuille
NORDEEP-teknologiamessut

NORDEEP on maailman johtavin tiedepohjaisiin yrityksiin keskittyvä tapahtuma, jossa kohtaavat niin startupit, rahoittajat, asiantuntijat, lahjakkuudet kuin asiakkaat.