Tuomme yhteen tutkijat, opettajat, opiskelijat ja yritykset vaikuttamaan

Käyntivoimanamme on kiehtova huippututkimus, maailmanluokan opetus ja niiden tarjoamat mahdollisuudet innovoida, kehittää ja tehdä yhteistyötä!
Meillä voit kehittää yrittäjyystaitojasi ja -ideaa matalalla kynnyksellä, kaupallistaa tuellamme tutkimukseen pohjautuvia innovaatioita ja tuoda ne laajalti yhteiskunnan käyttöön.  Autamme yrityksiä menestymään - yliopiston yli 40 000 asiantuntijan ja opiskelijan yhteisö tarjoaa yritysyhteistyölle uteliaan ja vankan pohjan.

VAHVISTAMME VAIKUTTAVUUTTA
Tule mukaan kampusten innovaatiotoimintaan

Rakennamme yliopiston kampuksille niiden omiin tutkimusaloihin pohjautuvia innovaatioalustoja, joissa kohtaavat monitieteinen huippututkimus, opiskelijoiden uudet ideat sekä kasvuhakuiset yritykset. 

Viikin kampuksella keskitymme elämäntieteiden, ruokatuotannon ja kestävän kehityksen ratkaisuihin, Kumpulan kampuksen keskeisiä vahvuuksia ovat luonnontieteet, kestävyys ja tekoäly. Meilahden kampuksen keskiössä ovat lääketieteen, psykologian ja hammaslääketieteen innovaatiot, ja keskustakampukselta nousee yhteiskunnallisia ja ihmisyyteen liittyviä avauksia. 

Millainen merkitys tiedepohjaisilla innovaatioilla on Suomelle?
Tapahtumat
Uutiset