Alumnipäivä 2023

Alumnipäivä on Helsingin yliopiston alumnien vuoden tärkein tapahtuma. Alumnipäivässä Helsingin yliopiston tieteen kärkijoukot ja alumnit kohtaavat innostavan keskustelun ja yhdessä tekemisen merkeissä. Tarjolla on terävän tiedesisällön lisäksi rentoa yhdessäoloa muiden alumnien kanssa.

Vuonna 2023 Alumnipäivää vietetään tiistaina 28.3. klo 17-19 Metsätalossa. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan nyt!
Alumnipäivä 2023: Energiamurros – uhka vai mahdollisuus?

Energiamurros vaikuttaa meihin kaikkiin. Alumnipäivässä pysähdymme pohtimaan, mitä tämä oikein tarkoittaa.

Energiamurroksessa ei ole kyse vain vanhan teknologian korvaamisesta uudella, vaan se läpäisee koko yhteiskunnan ja vaatii meiltä isoja muutoksia. Jos muutos tapahtuu nopeasti ja hallitsemattomasti, osa meistä voi joutua eriarvoiseen asemaan. Miten varmistamme, että muutos tapahtuu oikeudenmukaisesti ja turvallisesti? Minkälaista osaamista tarvitsemme, jotta muutos voi tapahtua? Entä minkälaisia mahdollisuuksia energiamurros tuo meille?

Alumnipäivä tuo alumnimme yhteen. Vastauksia etsitään Helsingin yliopiston Metsätalon suuressa salissa toimittaja, työelämäprofessori, VTM Reetta Rädyn johdolla. Keskustelemassa ovat alumnimme professori Eva Heiskanen Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskuksesta ja Energiateollisuus ry:n energiamarkkinoista vastaava johtaja Pekka Salomaa.

Ajankohtaisen keskustelun jälkeen sinulla on mahdollisuus löytää uutta virtaa omaan elämääsi yhteisistä keskusteluhetkistä. Valitse suosikkisi tai kierrä vaikka kaikki! Pääset itse osallistumaan ja tapaamaan muita alumneja. Halutessasi voit myös latautua tarjoilujen äärellä.

Alumni, päivitä tietosi maailmasta. Tervetuloa keskustelemaan Helsingin yliopistolle 28.3.2023 klo 17.

Helsinki Alumni Hubissa tapahtuu koko päivän!

Alumnipäivänä Helsinki Alumni Hubissakin tapahtuu vaikka mitä. Tule seuraamaan kiinnostavia keskusteluita, tykkää, kommentoi, kysele. Kaikkien Alumnipäivänä Hubissa aktivoituneiden kesken arvotaan yliopistotuotteita. Onko sinulla jo yliopiston huppari tai college? Entä haluaisitko arvokassin? Kirjaudu Hubiin, osallistu ja voita.

Tervetuloa Helsinki Alumni Hubiin Alumnipäivänä. Sieltä löydät alumnina kaiken yhdestä paikasta, myös ne muut alumnit.

Liity yliopiston omaan, avoimeen alumniyhteisöön

Helsingin yliopiston oma alumniyhteisö, Helsinki Alumni -yhteisö on avoin ja maksuton kaikille Helsingin yliopiston alumneille. Helsinki Alumni -yhteisön jäsenenä saat kutsuja mielenkiintoisiin tapahtumiin, voit hyödyntää alumnietuja ja verkostoitua monialaisesti muiden alumnien kanssa.

Liity Helsinki Alumni -yhteisöön nyt!