Brown Bag Seminar
Brown Bag Seminar -tapaamisten tapahtumasivu

Metodologinen yksikkö järjestää viikoittain Brown Bag Seminar -tapaamisen, jossa käsitellään tuoreita metodologisia lähestymistapoja ihmistieteissä. Tapahtumien tarkoitus on esitellä metodologisia innovaatioita ja eri alojen uraauurtavaa tutkimusta helposti ymmärrettävässä muodossa rennon poikkitieteellisen lounastuokion aikana. Tuo oma lounaasi, me tuomme kiinnostavat metodologiset lounaskeskustelut!

Tapahtuma pidetään joka tiistai klo 12.15, alkaen 18.1.2022.

Poikkeukset: Brown Bag Seminar -tapaamiset ovat kesätauolla ja jatkuvat syyskyyssa 2022.

Si­säl­tö

Ohjelmassa on aluksi 20 minuutin alustus metodologiseen aiheeseen, mitä seuraa 40–60 minuuttia vapaata keskustelua. Seminaarit ovat kaikille avoimia tilaisuuksia, joten tapaamisiin toivotaan monialaista metodologiasta kiinnostunutta yleisöä laveasti keskustakampuksen eri tiedekunnista ja yksiköistä. Keskustelu käydään suomeksi tai englanniksi.

Osallistumisen tärkein edellytys ei ole metodologinen osaaminen, vaan se, että suhtautuu avoimesti metodologisiin innovaatioihin ja tutkimusalojen rajat ylittävään poikkitieteelliseen keskusteluun.

Seminaarit järjestetään toistaiseksi Zoomin välityksellä.

Ohjelma

Brown Bag Seminar tapahtumat jatkuvat syyskuussa 2022. Lisätietoja tulossa pian! Liity Hessun ystävät -sähköpostilistalle saadaksesi ilmoituksen uutisista ja tulevista tapahtumista.