Opiskelupaikan vastaanottaminen
Ota vastaan sinulle tarjottu opiskelupaikka kandi- tai maisteriohjelmassa määräaikaan mennessä tai menetät opiskelupaikan. Ilmoita myös, jos et ota paikkaa vastaan.
Ilmoita otatko paikan vastaan

Ilmoita otatko paikan vastaan viimeistään 16.7.2021 ennen klo 15.00. Jos sinut hyväksytään varasijalta 9.7.2021 jälkeen, sinun täytyy ottaa paikka vastaan viimeistään 7 vuorokauden kuluttua hyväksymisestäsi ennen klo 15.00. Tarkka määräaika ilmoitetaan sinulle sähköpostitse. Ilmoituksesi opiskelupaikan vastaanottamisesta on sitova.

Jos et ota opiskelupaikkaa vastaan määräaikaan mennessä, menetät sinulle tarjotun opiskelupaikan.

Jos sinulla on suomalainen henkilötunnus, ota paikka vastaan Oma Opintopolku -palvelussa. Jos sinulla ei ole Oma Opintopolkuun kirjautumiseen vaadittavaa tunnistustapaa käytössäsi, ota välittömästi yhteyttä hakijapalveluihin.

Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, Opintopolku-järjestelmä lähettää sinulle sähköpostiviestin. Kyseinen viesti sisältää linkin, jonka kautta pääset ilmoittamaan, otatko paikan vastaan. Saat viestin 24 tunnin kuluessa valinnan tuloksen julkaisemisesta.

Ehdollinen hyväksyntä

Osa hakijoista hyväksytään ehdollisesti. Jos sinut on hyväksytty ehdollisesti, sinulle on kerrottu asiasta sähköpostitse tai Oma Opintopolku -palvelussa. Opiskelupaikan vastaanottamisen lisäksi sinun tulee osoittaa ehdon täyttyminen määräaikaan mennessä. Voit tehdä lukuvuosi-ilmoittautumisen vasta tämän jälkeen.