Avoin yliopisto: Työelämän kieli- ja vuorovaikutusosaaminen

Vahvista osaamistasi työelämän vuorovaikutustilanteissa!

Kielitaito ja vuorovaikutusosaaminen ovat tämän päivän keskeisiä työelämätaitoja. Monikieliset ja -kanavaiset, kansainvälistyvät ja muuttuvat vuorovaikutusympäristöt edellyttävät yhteistyökykyä, tietoa ja monipuolista viestintätaitoa.

Tälle sivulle on koottu avoimen yliopiston viestintä- ja kielikursseja, jotka on suunniteltu erityisesti työelämän moninaisiin tarpeisiin. Kursseilla pääset kehittämään suullista ja kirjallista kielitaitoasi sekä vahvistamaan esimerkiksi kirjoittamisesen, esiintymisen, tiimityöskentelyn ja kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen osaamistasi.

Opintotarjonta voi täydentyä lukuvuoden edetessä.

Opintotarjonta Lue lisää kurssisivulta!

Opintotarjonta voi täydentyä lukuvuoden edetessä.

Opintotarojnta Lue lisää kurssisivulta!

Opintotarjonta voi täydentyä lukuvuoden edetessä.

Tarjonta Lue lisää kurssisivulta!
Etsitkö muita kieliopintoja?

Avoimessa yliopistossa voit opiskella myös muun muassa Helsingin yliopiston kielikeskuksen avoimia kielikursseja, suomen kieltä sekä kielten kandi- ja maisteriohjelman opintoja. Myös monien muiden koulutusohjelmien tarjonnassa on kieleen ja kulttuuriin liittyviä opintoja. 

Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Löydät opiskeluun liittyvää tärkeää tietoa Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät kootusti opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet. 

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Olet tervetullut osallistumaan myös kaikille avoimiin ja maksuttomiin Opiskelutaito-webinaareihin! Webinaarit on toteutettu usean korkeakoulun yhteistyönä.

Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen

Ovet auki avoimeen! Avoimen yliopiston infotilaisuus verkossa 31.8.2023

Tilaisuudessa kuulet avoimen yliopiston opintotarjonnasta, opiskelusta avoimessa yliopistossa sekä aikuiskoulutustuesta. Varaamme aikaa myös kysymyksille. Tervetuloa!