Avoin yliopisto: Tutkintoon kuuluvat kieli- ja viestintäopinnot
Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa voit opiskella tutkintoon kuuluvia kieli- ja viestintäopintoja.

Yhteiset kieli- ja viestintäopinnot ovat tutkintoon kuuluvia opintoja, joiden sisältö ja laajus voivat vaihdella tiedekunnittain. Tälle sivulle on koottu Avoimessa yliopistossa järjestettävät tutkintoon kuuluvat kieli- ja viestintäopinnot.

Tutkintoon kuuluvat kieli- ja viestintäopinnot tiedekunnittain

Järjestämme eri tiedekuntien mukaisia tutkintoon kuuluvia kieli-ja viestintäopintoja.

Katso ennen maaliskuuta 2021 järjestetyt opinnot.

Kurssi Kurssi on tarkoitettu bio- ja ympäristötieteellinen koulutusohjelmien opintoja opiskeleville tai opintoja suunnitteleville.
Kurssit Kurssit ovat osa humanistisen tiedekunnan tutkintoon kuuluvia opintoja. Ne on tarkoitettu humanistisen tiedekunnan koulutusohjelmien opintoja opiskeleville tai opintoja suunnitteleville.
Kurssit Kurssit ovat osa kasvatustieteellisen tiedekunnan tutkintoon kuuluvia opintoja. Ne on tarkoitettu kasvatustieteellisen tiedekunnan koulutusohjelmien opintoja opiskeleville tai opintoja suunnitteleville.
Kurssi Kurssi on osa Maatalous- metsätieteellinen tiedekunnan tutkintoon kuuluvia opintoja. Kurssi on tarkoitettu Maatalous- metsätieteellinen tiedekunnan koulutusohjelmien opintoja opiskeleville tai opintoja suunnitteleville.
Kurssit Kurssit ovat osa Matemaattis- luonnontieteellinen tiedekunnan tutkintoon kuuluvia opintoja. Ne on tarkoitettu Matemaattis- luonnontieteellinen tiedekunnan koulutusohjelmien opintoja opiskeleville tai opintoja suunnitteleville.
Kurssit Kurssit ovat osa Oikeustieteellinen tiedekunnan tutkintoon kuuluvia opintoja. Ne on tarkoitettu Oikeustieteellinen tiedekunnan koulutusohjelmien opintoja opiskeleville tai opintoja suunnitteleville.
Kurssit Kurssit ovat osa Teologisen tiedekunnan tutkintoon kuuluvia opintoja. Ne on tarkoitettu Teologisen tiedekunnan koulutusohjelmien opintoja opiskeleville tai opintoja suunnitteleville.
Kurssit Kurssit ovat osa Valtiotieteellisen tiedekunnan tutkintoon kuuluvia opintoja. Ne on tarkoitettu Valtiotieteellisen tiedekunnan koulutusohjelmien opintoja opiskeleville tai opintoja suunnitteleville.
Kurssi Kurssit ovat osa Eläinlääketieteellisen tiedekunnan tutkintoon kuuluvia opintoja. Ne on tarkoitettu Eläinlääketieteellisen tiedekunnan koulutusohjelmien opintoja opiskeleville tai opintoja suunnitteleville.
Kurssi Kurssit ovat osa Farmasian tiedekunnan tutkintoon kuuluvia opintoja. Ne on tarkoitettu Farmasian tiedekunnan koulutusohjelmien opintoja opiskeleville tai opintoja suunnitteleville.

Alta löydät englannin kurssit. Tutustu lisäksi opiskelijan digitaito-kursseihin.

Kurssit Voit suorittaa sinulle sopivia kursseja.
Ohjeita opiskeluun

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

MIkäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä avoin-student@helsinki.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös
Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen