Bio- ja ympäristötieteellisen tiedekunnan käytännön ohjeet poikkeustilanteessa
Sivua on päivitetty 25.11.2021.

Tältä sivulta löydät bio- ja ympäristötieteellisen tiedekunnan tuoreimmat käytännön ohjeet henkilökunnalle ja opiskelijoille poikkeustilanteessa. Päivitämme sivua tarpeen mukaan.

Huomaathan, että tällä sivulla ei toisteta Yliopiston yleisiä poikkeustilanneohjeita vaan niitä tulee seurata yliopiston kotisivulta > koronavirustilanne.

Uusimmat päätökset: Kriisin johtoryhmän päätökset 24.11.2021

De­kaa­nin vies­ti hen­ki­lös­töl­le
Työs­ken­te­ly yli­opis­ton ti­lois­sa ko­ro­na­vi­rus­ti­lan­teen ai­ka­na

Yliopiston tilojen kesäaukioloajat ovat käytössä 15.8.2021 asti, jonka jälkeen yliopiston tilat on tarkoitus avata normaalisti koronatilanteen niin salliessa.

Noudata turvallisuusmääräyksiä kun työskentelet laboratoriossa ja muista varata vuorosi etukäteen sähköisestä varauskalenterista

Biologisten asemien osalta lisätietoja saa johtaja Jouni Heiskaselta jouni.heiskanen@helsinki.fi

Oh­jei­ta esi­hen­ki­löil­le
Ope­tus­jär­jes­te­lyt

Päivitetty 10.8.2021

Opetus ja tentit 1.8. – 31.12.2021

Katso yliopiston yleiset ohjeet opiskelijalle ja henkilöstölle.

Please see faculty related teaching instructions as of 20 August 2021.

Biologiset tutkimusasemat

Asemilla majoituskapasiteettia on pienennetty merkittävästi pandemian takia. Tutkimusta ja opetusta priorisoidaan, jolloin asemien muu käyttö on hyvin rajoitettua ja käsitellään tapauskohtaisesti. Käsittelyssä huomioidaan valtakunnalliset ja alueelliset rajoitukset ja linjaukset. Olethan aina hyvissä ajoin yhteydessä toimistoon ennen kaavailtua tuloasi asemalle.

Jos epäilet koronavirustartuntaa tai sairastut koronaan – miten toimit?

Noudata Yliopiston antamia ohjeita poikkeustilanteessa: Sairastaminen, työterveys, karanteeni

Helsingin yliopiston yleinen ohjeistus poikkeustilanteessa

Bio- ja ympäristötieteellinen tiedekunta:

Dekaani Jaakko Kangasjärvi
Tutkimuksen varadekaani Minna Nyström