Helsingin yliopiston alumnirekisterin käyttöehdot

Alumnirekisterin käyttöehdot:

Helsingin yliopiston alumnirekisteriä ylläpitää yliopiston yhteiskuntasuhteet-yksikkö, joka vastaa yliopiston alumni- ja lahjoittajasuhteiden hoitamisesta. Alumnirekisteriin voivat ilmoittautua kaikki Helsingin yliopistossa opiskelleet ja työskennelleet henkilöt. Alumnirekisteriin ei voi ilmoittautua pelkän Avoimen yliopiston tai HY+:n opinto-oikeuden perusteella.

Rekisteröityessäsi Helsingin yliopiston alumnirekisteriin hyväksyt, että rekisterin ylläpitäjällä on oikeus käsitellä henkilökohtaisia tietojasi, jotka olet jättänyt järjestelmään.

Helsingin yliopisto pidättää itsellään oikeuden:

  • lähettää uutisia, tapahtumakutsuja, alumnitoimintaan liittyviä tarjouksia ja muuta Helsingin yliopiston toiminnasta kertovaa viestintää alumniksi rekisteröityneille.
  • käsitellä kaikkia niitä tietoja, joita käyttäjät ovat rekisteriin syöttäneet.
  • ylläpitää tietoja rekisteriin kuuluvien kanssa käymästään yhteydenpidosta, sekä tapahtumiin osallistuneiden alumnien tiedoista.

Helsingin yliopistolla on oikeus käyttää antamiasi tietoja tilastollisiin tarkoituksiin. Tällaiset tilastotiedot ovat anonyymejä, eikä niitä ole mahdollista jäljittää yksittäiseen henkilöön.

Rekisteröityneellä alumnilla on milloin tahansa oikeus pyytää henkilötietonsa nähtäväksi tai poistettavaksi rekisteristä. Rekisteröitynyt voi milloin tahansa kieltää yhteystietojensa käyttämisen alumniviestinnässä ilmoittamalla siitä rekisterin ylläpitäjälle osoitteeseen alumni@helsinki.fi.

Helsingin yliopistolla ei ole oikeutta myydä eikä muutoin luovuttaa käyttäjätietoja yliopiston ulkopuolisille tahoille.

Täältä löydät Helsingin yliopiston alumnirekisterin tietosuojaselosteen.